LJUBA PANTOVIĆ SAMO ZA ODRASLE: Pokazala SILIKONSKE BOMBE na izvolte, mokra i vrela, muškarci naoštrite se! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović još jednom je šokirala javnost golom fotografijom koju je objavila.

LJUBA PANTOVIĆ SAMO ZA ODRASLE: Pokazala SILIKONSKE BOMBE na izvolte, mokra i vrela, muškarci naoštrite se! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Ljuba Pantović

Rijaliti zvezda Ljuba Pantović i majka Aleksandre Subotić poznata je kao jedna od najbolje građenih žena na domaćoj estradi, što u prilog govore njene fotografije na društvenim mrežama. Ljuba je čist primer da žena može izgledati isklesano, ukoliko se odluči na vredan trening i zdrav način života. 

 

 

Jedno vreme Ljuba je bila aktivna i na platformi Onli Fans, gde je prodavala materijal i obnažene fotografije za novac, a mnoge poznate dame su iskoristili baš ovu mrežu i sredile svoj život iz korena. 

 

 

Međutim, Ljuba svoje telo ne krije ni na društvenoj mreži Instagram, pa tako s vremena na vreme objavi izuzetno provokativnu fotografiju. Jedna od njih je i vrela fotka iz kade, a njene atribute i ogromne silikone prikrivala je samo pena za kupanje. Ljudi su potpuno poludeli za ovom fotografijom, jer je Pantovićeva pokazala kako izgleda potpuno gola. 

 

 

Pratioci su oduševljeni njenim telom, a ona uživa u svim komplimentima koje redovno dobija od obožavalaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zveki

13.02.2022 19:13

Ljuba bolje izgleda od Aleksandre. Ima lepše noge, zna da hoda, ima damsko držanje - pametna, inteligentna žena, sportista. Kći joj Aleksandra hoda kao da će svakog časa pasti, ograničena je, bolje je da usta ne otvara. Ima lepu glavu ali kao da joj je prazna i služi samo za ukras. To što joj Peca organizuje da je kobajagi slučajno na Terazijama uslika naruceni fotoreporter dok ona kao izlazi iz automobila dok joj se veštačke trepavice i jaka šminka ne uklapaju u dnevnu varijantu - je pokušaj coveka koji voli da svojoj dragoj podigne moral. Korisnije bi bilo da je upiše u neku srednju školu ali da uči pa barem nesto nauci i izbaci bube o njenom biznisu iz njene još šuplje glave. ( dok ne završi rednju školu jer kada progovori deluje kao da ni osnovnu završila nije ). Lepa a glupa - teška kombinacija za muškarce.

MITRO

13.02.2022 19:21

Kad baba poludi i misli da ima 20. Sramota