IMALA JE GANGRENU, PROVEO SAM 11 SATI U BOLNICI: Kristijan Golubović izneo POTRESNE detalje o Kristininoj operaciji, tek sledi BORBA za život! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović oglasio se nakon što je njegova voljena Kristina Spalević hitno operisana.

IMALA JE GANGRENU, PROVEO SAM 11 SATI U BOLNICI: Kristijan Golubović izneo POTRESNE detalje o Kristininoj operaciji, tek sledi BORBA za život! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan i Kristina

Pevačica i bivša zadrugarka Kristina Spalević oglasila se danas iz bolnice, čime je zabrinula svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je imala operaciju slepog creva, od koje se oporavlja, a nedavno je javnost obavestila o tužnim vestima o gubitku bebe. Sada se za Pink.rs oglasio Kristijan Golubović, koji je otkrio potresne detalje njenog zdravstvenog stanja.

Naime, kako je Golubović otkrio, Kristina je dobila pogrešnu dijagnozu, te je došlo do komplikacija. Spalevićeva se u poslednjem momentu javila lekarima, budući da je sve vreme imala gangrenu slepog creva.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Spalević operacija

 

- Kako da budem?! Treći dan i treću noć ne spavam. Prepariran sam, osećam se kao zombi. Stalno sam u bolnici, uz Kristinu sam, proveo sam tamo 11 sati. Došao sam do kuće, pa se vraćam kod nje, da je vidim makar na minut - počinje priču Golubović i nastavlja:

- Kristina je imala gangrenu slepog creva. To niko od lekara nije video na vreme - ni ginekolozi, ni hirurzi. Gangrena joj je izvrnula celo slepo crevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz creva do karlice i nastao je haos. Lekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slepo crevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dete, nego i nju... Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu. Kad sam došao video sam da ima i cevčicu u nosu i da je na kiseoniku, ima dve braunile u ruci, izgleda baš loše. Ona je stabilno sada, ali je sve ovo loše podnela, Kristina je jaka kao bik, ali ovo je strašno šta joj se sve izdešavalo - kaže Kristijan za Pink.rs i otkriva:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović

 

- Ona je tek sada shvatila da uopšte nije ni imala vanmateričnu trudnoću, nego da su nastale komplikacije zbog velikih temperatura. Nisu joj dali dobru dijagnozu uopšte. Oni su gledali matericu, a levo je bila katastrofalna upala. Nisu videli ništa na ultrazvuku. Nastala je komplikacija jer joj slepo crevo bilo pod gangrenom. Osećali smo neke rafale u celom organizmu. Neki nemir nas je držao. Ona se budila iz sna zbog bolova. Probadao je jajnik, cela noga joj se oduzela... Krvarila je. Posle svoh muka i krvarenja od 17 dana shvatila je da je imala gangrenu slepog creva, a ne vanmateričnu. Biće nekoliko dana u bolnici sada, ne znam kada će je pustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading