TARA GA MALTRETIRA KAO MAGARCA: Zorica Marković bez dlake na jeziku OPLELA po ljubavnom trouglu, a evo šta je rekla za Moniku!

Autor:

Zadruga

13.02.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je komentarisala novu učesnicu Zadruge Moniku Jovanovsku.

TARA GA MALTRETIRA KAO MAGARCA: Zorica Marković bez dlake na jeziku OPLELA po ljubavnom trouglu, a evo šta je rekla za Moniku!

Foto: Printscreen

Zorica Marković je poznata po svom britkom jeziku jer bez blama komentariše najaktuelnija dešavanja iz "Zadruge", a nakon što je sinoć ušla Tarina dvojnica, Monika Jovanovska, pevačica se odmah oglasila.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković pevačica

Monika je pre ulaska otvoreno priznala svoje simpatije prema reperu Nenadu Aleksiću Ša.

- Monika je vrlo interesantan lik, nepoznata devojka, ali uopšte nije navina, ni glupa. Isprva iskrena, mislim da je za*ebana, slična Tari, ali ne taj nivo, hoće da čačka, videli smo šta se dešava... Nego ovaj konjina, budaletina kako se ponaša u 41. godini, bruka i sramota. Sinoć sam se upi*ala od smeha, čovek ne zna da li je pošao ili je došao... Ova devojka došla, a čuveni Ša 'vata ribe, kao i ona i Švedske. Toliko ponižavajuće za čoveka koji je imao karijeru. Biće tu svašta, to je i dobrodošlo da gledamo nešto novo - počinje Zorica i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Monika Jovanovska, nova učesnica Zadruge 5

- Monika mala će na finjaka pokušati da ga osvoji jer je smirena, a Ša neće smeti da pisne od Tare sto posto, jer ga maltretira kao magarca. Biće dobro za gledati, pre bi se on odlučio za Makedonku jer je preslatka. Kažu kao liči na Taru, ma liči do mojega, dete je bre prelepo u odnosu na ovu. Tara će da pravi probleme, tu nema govora, jer je posesivna. Ona njega ne voli, to se zna, ali će da mafija jer ne može drugačije - priča, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Monika Jovanovska, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

- Da li sam ja luda? Ne znam, al imam utisak da Ša neće ostati ni sa jednom. Može on da bude fin sa Monikom, ali ona neće otići sa njim u krevet jer je drugačije vaspitana, drugo mnogo zna o Tari. Neće imati on tu mnogo prostora da je napada - završila je Zorica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

14.02.2022 12:36

On nije nezaštićeno dete. Mator čovek. Neka radi šta hoće.