Šok! Nova prepiska Karleuše i Vranješa: Vlažnom ribicom bih ti sela na nos dok mi ližeš guzu!

Autor: Republika

Zabava

15.01.2019

21:25

Skandal koji je juče odjeknuo kao bomba kada je Ognjen Vranješ objavio fotografije gole Jelene Karleuše dok masturbira na video pozivu, sada dobija svoj nastavak. Naime, fudbaler je objavio i prepisku u kojoj mu Karleuša govori do detalja šta će mu raditi u krevetu, kao i da ga voli, dok svog supruga Duška Tošića doživljava kao brata.

instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ
Skandal, drugi deo: Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Jelena se najpre Vranješu pravdala zbog pojavljivanaj u medijiam sa Duškom Tošićem:

Ja se sa Duškom svađam na krv i nož, ali kad se upale kamere, mi se foliramo - napisala mu je Jelena u SMS prepisci, a on je odgovorio:

- Pričaš jedno, drugo radiš.
- Ja sam javna ličnost. To je farsa za medije - objasnila je ona.
Republika.rs

- Osećam se kao ku*va. Najsrećnija sam bila kada si me vozio. Kad smo se šetali, kada smo se držali za ruke. Kad smo išli u šoping, kad smo se slikali, kad sam skakutala pored tebe bosa i srećna. Ja ne znam šta da radim - napisala mu je Karleuša, a on joj je rekao da se oseća loše zato što imaju seks u njenoj porodičnoj kući.

Republika.rs


- Pa zamisli mene kako se ja osećam. Još kod tebe kući dolazim.
Svakako najeksplicitnija poruka jeste ona seksualne sadržine u kojoj pevačica opisuje do detalja svoje fantazije.

- Koliko te sad želim... Strašno... Sad bih ti pušila taj tvoj tvrdi, lepi ku*ac... Odmah bi mi napunio usta, da sve progutam...duboko...A onda bih te pustila malo da se odmoriš...I taman kada bi zadremao sela bih ti na nos, vlažnom ribicom, da možeš lepo da ližeš guzu... Dugo... A onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ku*ac...Da vrisnem... A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jašem, kao prava drolja... da vrištim i da se nabijam, da ulazi do najdublje... Dok ne počnemo i ti i ja ludački da svršavamo dok me držiš sa obe ruke za velike sise i govoriš mi da sam tvoja kurvetina koju voliš najviše da ka*aš - napisala je navodno Karleuša koja je u jednoj od prepiski napisala Ognjenu da ga voli kao i da Duška Tošića doživljava samo kao prijatelja ili brata. 

Republika.rs
Fotografija prepiske je autentična s broja koji smo sakrili kako bismo zaštitili privatne podatke Jelene Karleuše

- Ne treba da se izvinjavaš! Samo ne želim da budeš dvosmislena. Reci kako jeste i to je to - napisao je Vranješ Jeleni.


- To je bilo zbog turskih medija. Evo kako jeste: Volim te! Izvini, neću više to raditi. Ja njega doživljavam kao prijatelja, brata, deo porodice... Nema tu onoga što imamo ti i ja, i odavno je tako. Molim te, veruj mi - ubeđivala ga je Karleuša, nakon čega su imali žustriju raspravu i umalo raskinuli.

Republika.rs

JK: Ako ti tako lako dižeš ruke od mene, onda i ne treba da budem sa tobom.
Ognjen: Okej.

JK: Šta okej?

Ognjen: Ništa, sve u redu.

JK: Ne je*i me, bre, više! Ne kidaj me! Zbog tebe ne spavam, zbog tebe se nerviram, teško mi je jer te volim! NE teraj me, bre, više!

Mala od skandala je Vranješa obaveštavala o svemu, čak i kad kreće na nastupe.

Republika.rs

JK: Šta radiš? Ja se spremam za nastup, krećem još malo - napisala mu je ona i ispod ostavila emotikon srce.

Ognjen: Kući, sve je okej.

JK: Vidim po odgovorima.

Ognjen: Kod mene sve top. Ne znam za tebe.

JK: Krećem na nastup.

Republika.rs

Jelena je juče, nakon skandala otputovala u Kinu kod supruga sa ćerkama, a danas je objavila fotografiju na kojoj se vidi Duško dok šeta sa Atinom i Nikom. Budući da joj je Duško oprostio, sada je pitanje da li će preći i preko ovoga. 

Srpski telegraf
Da li će Duško i ovo oprostiti...?

 

Komentari (0)

Loading