BOLNO PRIZNANJE NOVE TENISKE ZVEZDE: Novaku, Rafi i Rodžeru nisam ni do KOLENA!

Autor:

Sport

05.04.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se vunderkind posle sjajnog nastupa u Majamiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković

Italijan Janik Siner poražen je od Hurkača u finalu Mastersa u Majamiju, a on je priznao da mora još mnogo da radi kako bi dostigao visine "velike trojke" Rodžera Federera, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Nova generacije mora da dokaže da može da pobedi 'veliku trojku", oni možda mogu da izgube jedan ili dva meča. Nova generacija, ono što mogu da vidim, nije spremna da ih pobeđuje stalno. Možda će to biti za dve ili pet godina, ne znam - rekao je Siner, pa dodao:

Mogu još puno da naučim. Napredak u igri je najvažnija stvar. Moram da poboljšam svaki detalj, kako mentalni, tako i fizički. Nisam igrač koji će se zadovoljiti finalom, već da bih osvajao turnire - zaključio je 19-godišnji italijanski igrač.

Italijan je privukao pažnju na sebe u finišu prošle sezone, naročito nastupom na Rolan garosu, gde ga je eliminisao Rafael Nadal u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading