U PONEDELJAK IDU U KRANJ: Vaterpolisti Srbije pripremaju se za OI!

Autor:

Sport

18.06.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Srbije završili su danas zajedničke pripreme sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Kako je saopšsteno, nakon završteka zajedničkog rada sa vaterpolistima SAD, igrači su dobili dva dana odmora i u ponedeljak putuju u Kranj na pripreme, koje će trajati 11 dana.

Selektor Dejan Savić odredio spisak od 21 igrača: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Lazar Dobožanov, Dimitrije Rističević, Milan Aleksić, Sava Ranđelovic, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Strahinja Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotic, Duško Pijetlovihc, Nemanja Vico, Đorde Lazić, Đorđe Vučinić i Miloš Ćuk.


- Radili smo planu. Koristilo je i nama i Amerikancima koji se pripremaju za završnicu Svetske lige. Sada je na redu boravak u staroj bazi u Kranju gde imamo odlične uslove za rad i to u svim segmentima od fizičke pripreme do tehničko - taktičke - rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Iz grupe koja je trenirala u bazenu na Dorćolu u Kranj neće putovati Petar Velkić i Nikola Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading