TO MU NE PRILIČI: Trener Budućnosti RAZBESNEO "GROBARE", pa MOLIO ZA OPROŠTAJ!

Autor:

Sport

16.01.2021

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost je savladala Partizan rezultatom 80:72 u ABA ligi, ali ponašanje njihovog vođe nakon pobede ne priliči jednom profesionalcu.

RepublikaFoto: ABA liga
Trener Crnogoraca povileneo je posle trijumfa, ali se posle izvinio protivniku

Petra Mijovića potpuno su ponele emocije, pa je slavio kao da je osvojio NBA prsten.

Zabezeknuti su bili sa Partizanove klupe, ako i oni koji su pratili od kuće, pa su kritike krenule da pršte po društvenim mrežama.

Na svu sreću, šef struke "Plavih" dozvao se pameti, pa se odmah posle utakmice izvinio protivniku.

 

- Želim da uputim izvinjenje klupi Partizana, imao sam emotivniji momenat kada se utakmica završila. Moja reakcija nipošto nije bila upućeno treneru Filipovskom i klupi rivala. Nadam se da to znaju - rekao je Mijović.

RepublikaFoto: Starsport
Petar Mijović skandalozno se ponašao posle pobede nad Partizanom

O samoj utakmici imao je da kaže da je Budućnost uspela da zatvori Partizanove napade preko pozicije četiri.

- Kao što smo i pretpostavili, Partizan je dobio kreativnost sa Perkinsom, mislim da su imali najbolje šutersko veče ove sezone. Znali smo da ćemo imati zahtevan fizički meč, a mi smo uglavnom kontrolisali te situacije. Njihova ideja je bila da nad napadnu sa Tomasom i Veličkovićem, a kada se sve sabere mislim da smo odgovorili dobro. U napadu smo imali neke situacije koje smo kreirali, a nismo završili, a neke statične napade smo rešavali. Imali smo izuzetnu želju da dobijemo, veliku energiju i dobru koncentraciju. Važna pobeda, imamo 10-2, ali je rano za projekcije. U dobroj smo situaciji, ali okrećemo se narednom rivalu, Cedeviti Olimpiji za tri dana - dodao je mladi stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading