BOGDAN: Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da razumem Trinkijerija, ali...

Autor:

Sport

06.07.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović je, čekajući nastavak NBA sezone, organizovao niz video-razgovora.

RepublikaFoto: BB Camp
Bogdan Bogdanović

Najpre sa novim selektorom reprezentacije Igorom Kokoškovom, potom Željkom Obradovićem, a sada i sa nekoliko srpskih novinara.

U razgovoru u kom se dotakao različitih tema, jedna od njih bio je i Partizan, odnosno, aktuelni momenat i odlazak trenera Andree Trinkijerija.

Neki navijači crno-belih još uvek su iznenađeni odlukom italijanskog trenera, deo njih se već "pomirio" sa njom, a svoje mišljenje izneo je i as Sakramento Kingsa.

- Iz ljubavi prema Partizanu ne mogu da podržim takvu odluku Trinkijerija, ali moram i da ga razumem. Otišao je u evroligaški tim, u Bajern, verovatno je dobio i veći novac. Većina stranaca bi uradila isto tako, a možda i neko sa našeg prostora. Teško je to, i on na kraju gleda neku svoju karijeru. Ponavljam, ne mogu da ga podržim, ali razumem ga, to je posao na kraju. Doći će neki novi trener i to je to, borićemo se dalje - rekao je Bogdanović, a preneo "MozzartSport".

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Prokomentarisao je i odluku Evrolige da prekine sezonu, zbog čega je jedan od najvećih gubitnika bio upravo KK Partizan.

- Ne verujem da je Partizan mogao mnogo da se pita oko kraja sezone, verovatno je ’milion’ razloga uticalo na takvu odluku. Ostaje žal, jer momci su dobro igrali, a na kraju su ostali, ne mora čak ni trofej da bude, ali neka nagrada za sve ono što si radio cele sezone. Nije to lako, priča se stalno o parama, o promenjenim trenerima, najmanje se priča o njihovom trudu, a najlepša satisfakcija je kad ostvariš cilj za koji si cele sezone radio... A sad nisu mogli da završe posao - istakao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading