"TEŠKO ISPLAĆUJEMO PLATE, ALI SU REDOVNE"! Ostoja o novom ugovoru za Željka: Kad obe strane žele nastavak - PREPREKA NEMA!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana o gorućoj temi.

"TEŠKO ISPLAĆUJEMO PLATE, ALI SU REDOVNE"! Ostoja o novom ugovoru za Željka: Kad obe strane žele nastavak - PREPREKA NEMA!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Željko Obradović

Partizan je pobedom protiv Valensije nedavno u Areni okončao takmičenje u Evroligi. Crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u plej-of, pa ih u AdmiralBet ABA ligi očekuje doigravanje i prvi meč četvrtfinalne serije protiv Igokee, pred svojim navijačima, 17. aprila.

Osim toga, goruća tema u Humskoj je ostanak miljenika "grobara" Željka Obradovića, najtrofejnijeg evropskog trenera, koji je u više navrata govorio o svojoj želi da nastavi misiju u voljenom klubu. Tim povodom, Ostoja Mijailović, predsednik kluba, istakao je da postoji želja da se produži ugovor, međutim...

- Plate su u Partizanu redovne, teško ih isplaćujemo, ali ih plaćamo na vreme. Ne bih komentarisao nikakve i ničije spekulacije. Mi smo ozbiljni ljudi i ozbiljan klub. Kad obe strane žele nastavak saradnje onda bilo kakve okolnosti ne mogu biti prepreka za bilo šta. Trenutno smo fokusirani na AdmiralBet ABA ligu - rekao je za "Sport klub" Ostoja Mijailović.

Prethodno, pojavile su se nepotvrđeni navodi da se u redovima aktuelnog prvaka regionalne lige kasni sa platama. Prema informacijama iz pojedinih medija, klub je navodno isplatio šest od osam plata, što budi zabrinutost među igračima i navijačima. Takođe i da u "slučaju Obradović" postoje mimoilaženja dve strane kada je reč o detaljima novog ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading