SKANDAL U BERLINU! Transparent KOSOVO JE SRBIJA zasmetao policiji! Grobari ga se NE ODRIČU!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gostuje Albi u Evroligi.

SKANDAL U BERLINU! Transparent KOSOVO JE SRBIJA zasmetao policiji! Grobari ga se NE ODRIČU!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana su izuzetno važnom meču 33. kola Evrolige gostuju Albi u Berlinu. Podrška "grobara" nije izostala, kako iz Srbije, tako i od Srba koji žive širom Evrope. Međutim, navijači su se susreli sa neprijatnošću tokom meča.

Naime, pristalice kluba iz Humske su bili grupisani u jednom sektoru iznad tunela, noseći transparent sa natpisom "Kosovo je Srbija". Ipak, navijačkoj grupi "Grobari Pariz" je rečeno da sklone transparent sa tog mesta kako ne bi bio vidljiv tokom prenosa, što su oni i učinili, bez izazivanja incidenata.

I pored neprijatnosti koju su doživeli, navijači Partizana nisu se demoralisali. Nastavili su da pružaju glasnu podršku svom timu, istrajavajući u bodrenju igrača, koji su mogli da osete njihovu podršku i energiju tokom meča.


Transparent sa natpisom "Kosovo je Srbija" ipak je ostao na tribinama i povremeno se mogao videti tokom prenosa meča. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i dodatno istakla podršku navijača Partizana svojoj zemlji i klubu.

Uprkos izazovima, navijači Partizana su ostali najglasniji u dvorani, pokazujući svoju strast i lojalnost prema klubu i igračima. Njihova podrška predstavlja važan deo Partizanovih nastojanja da se domogne plej-ina Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading