ANĐUŠIĆ ODUŠEVIO "GROBARE"! Košarkaš Partizana pokazao TETOVAŽU posvećenu VOLJENOM KLUBU!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest vredan pažnje.

ANĐUŠIĆ ODUŠEVIO "GROBARE"! Košarkaš Partizana pokazao TETOVAŽU posvećenu VOLJENOM KLUBU!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Iskusni bek Partizana, Danilo Anđušić, nedavno je pokazao svoju duboku povezanost sa crno-belom bojom kroz jedinstveni gest - tetovažom posvećenom svom voljenom klubu. Na njegovoj koži sada ponosno stoji grb Partizana, zajedno sa trofejem AdmiralBet ABA lige osvojenim prošle sezone. Ovaj gest samo je potvrda njegove iskrene predanosti i ljubavi prema klubu za koji igra.

 

 


Anđušić je bio deo Partizana u čak tri navrata. Prvi put je nosio crno-beli dres u sezoni 2011/12, a zatim se vratio 2015. godine na kratko, da bi se ponovo vratio 2022. godine. Trenutno privodi kraju svoju drugu sezonu u trećem mandatu u Partizanu, pokazujući kontinuiranu posvećenost klubu.

Pored Partizana, Anđušić je imao bogatu karijeru igrajući za različite klubove kao što su Mega, Hemofarm, Virtus, Valjadolid, Bilbao, Anvil, Parma, Uniks, Igokea, Burg i Monako. Njegovo iskustvo seže izvan granica Srbije, što dodatno naglašava njegovu vrednost i veštinu kao košarkaša.

Što se tiče reprezentativnog iskustva, Anđušić je bio deo tima na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine, gde je predstavljao boje Srbije. 

 

U narednom periodu očekuje ga borba za titulu u regionalnoj ligi, kao i u srpskom prvenstvu, dok je Partizan prethodno, podsećamo, izgubio šanse da se nađe u doigravanju Evrolige za tekuću tamičarsku godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading