IGRAĆE U LIGI ŠAMPIONA: Sjajna vest za Filipa Stojkovića!

Autor:

Sport

04.04.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojkovićev Rapid deklasirao Joveljićev Volfsberger.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši defanzivac Crvene zvezde Filip Stojković

Fudbaleri Rapida iz Beča deklasirali su ekipu Volfsbergera sa neverovatnih 1:8, čime su napravili džinovski korak ka plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Okršaj nekadašnjih asova Crvene zvezde Dejana Joveljića i Filipa Stojkovića pripao je popularnom Žuletu, koji je upisao i asistenciju.

Stojković je bio asistent kod gola Erdžana Kare u 32. minutu, mada je Volfzberger na poluvreme otišao sa mininimalnim zaostatkom, s obzirom da je na 1:2 sedam minuta kasnije smanjio Torsten Ročer.

Ipak, neverovatna serija pogodaka je otvorena u nastavku meča. Između 57. i 61. minuta tri puta se tresla mreža domaćina. Seriju je otvorio Maks Ulman, posle čega je dva gola dao Funtas. Jedan od glavnih tragičara utakmice bio je Žonatan Šercer, koji je postigao čak dva autogola u poslednjih dvadesetak minuta meča, dok se u strelce upisao i Jusuf Demir.

Rapid je sada drugi na tabeli sa 25 bodova, dok je Volfsberger poslednji u plej-ofu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading