IZBOLI JE 28 PUTA, ŽELELI SU SAMO DA UMRE: Dvoje tinejdžera zaklali poznanicu noževima, a onda je policija pronašla u telefonima NEŠTO JOŠ GORE OD OVOG UŽASA

Autor:

Svet

21.12.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak i devojčica bili su, kako je policija saopštila, toliko arogantni u oceni da ih niko nikad neće uhvatiti da su bili zbunjeni kada je crv sumnje pao na njih

IZBOLI JE 28 PUTA, ŽELELI SU SAMO DA UMRE: Dvoje tinejdžera zaklali poznanicu noževima, a onda je policija pronašla u telefonima NEŠTO JOŠ GORE OD OVOG UŽASA

Foto: Tanjug/AP

Britanski sud osudio je šesnaestogodišnjeg dečaka i jednu njegovu vršnjakinju na odloženu kaznu doživotnog zatvora zbog svirepog ubistva Brajane Gej (16).

Ubice su u trenutku zločina imale samo po 15 godina. Brajana je kobnog 11. februara ove godine otišla da prošeta gradom ni ne sluteći da će je ubice sačekati kod jednog parka.

Sačekali su je kod klupe, a onda su je, u trenucima kada nikog nije bilo u blizini, čak 28 puta uboli noževima u vrat, glavu i leđa. Čak je na leđima primećen ozbiljan trag uboda nožem, nalik na čerečenje tela!

Nesrećna devojka nije imala šanse da preživi ovaj napad, piše Sky news.

Glavni povod svirepog zločina bio je to što je Brajana bila transrodna devojka.

Devojčica i dečak ubice nisu isprva priznali zločin, ali je istraga lako utvrdila šta se desilo, najobičnijim pregledanjem njihovih telefona.

U telefonima su pronađene poruke govora mržnje prema Brajani, fantazije kako je kolju “dok joj se krv sliva niz telo” i slično.

U stanu devojke-ubice pronađeno je parče papira na kojem je opisivala plan budućeg ubistva.

I ne samo to! Dvoje ubica u porukama su pravili svojevrsne liste za odstrel koja je uključivala još četvoro tinejdžera.

Brajanin otac Piter Spuner izjavio je da je ponosan na svoju ćerku čiji je život "brutalno oduzet"

Zamenica glavnog tužioca u Mančesteru Ursula Dojl opisala je ovaj slučaj kao jedan od najuznemirujućih koje su se ikada bavili, naglasivši planiranje, nasilje i starost ubica kao nezamislive.

Policija je s druge strane saopštila da su ubice pokazale prilikom hapšenja neverovatan nivo arogancije smatrajući da su imali dobar plan i da su verovali kako ih niko neće uhvatiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading