(VIDEO) Nepoznati detalji pred finale US Opena 2016: Vavrinka je plakao pre meča sa Noletom!

Autor:

Sport

16.04.2020

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magnus Norman, trener Stena Vavrinke, podsetio se finala US Opena 2016. godine u kojem je Švajcarac pobedio Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: TANJUG/M.BAKER
Novak Đoković i Sten Vavrinka

Norman je bio gost u podkastu "Tennis with an Accent", pričao je o mnogim stvarima, a između ostalog i o tome kako se Vavrinka priprema pred meč.

- Sten ne voli mnogo da priča o taktici pre meča, najvažnije je da se razumemo kod određenih aspekata igre. Pričali smo u svlačionici pre finala protiv Novaka Đokovića (2016. US Open) i tada sam mu rekao da sam ponosan na sve ono što je učinio, ne samo na US Openu nego i tokom letnje turneje - rekao je trener 18. reketa sveta.

- Verovatno je bio nervozan pre početka našeg sastanka i počeo je da plače dok sam ja pričao. Onda sam i ja krenuo da plačem. Meč samo što nije počeo, a nas dvojica smo plakali u svlačionici. Ispalo je sve dobro, to nam je pomoglo da se ispraznimo. Te minute pre početka duela nikada neću zaboraviti - istakao je Magnus Norman.

U velikom finalu US Opena Vavrinka je, posle izgubljenog prvog seta, uspeo da napravi preokret i savlada srpskog tenisera – 6:7 (1), 6:4, 7:5, 6:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading