DIRIGENT NOLE ODGOVORIO BEZOBRAZNOJ PUBLICI: Pobedu posvećujem orkestru!

Autor: M. M.

Sport

11.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se najbolji teniser sveta.

DIRIGENT NOLE ODGOVORIO BEZOBRAZNOJ PUBLICI: Pobedu posvećujem orkestru!

Foto: x.com

Puno bure digla je pobeda Novaka Đokovića nad Lorencom Musetijem na Mastersu u Monte Karlu.

Srpski teniser je trijumf u osmini finala posvetio "orkestru", odnosno navijačima koji su mu zviždali tokom meča. Podsetimo, publika je u nikoliko navrata zviždala Srbinu, a on je rukama gestikulirao kao da im diriguje.

 

 

- Ovu pobedu posvećujem orkestru - poručio je Nole na društvenim mrežama.

Novak Đoković je uspešno prošao prve prepreke u Monte Karlu, pobedivši Romana Safiulina i Lorenca Musetija sa 2:0 (7:5, 6:3). Sada se sprema da se suoči sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu. Njihov duel je zakazan kao treći meč na terenu "Rejnije III" i očekuje se da počne oko 15 časova.

U 2023. godini, Novak Đoković je ubedljivo pobedio Aleksa de Minora na Australijan openu sa rezultatom 6:2, 6:1, 6:2. Međutim, ove godine, De Minor se revanširao pobedivši Đokovića sa 6:4, 6:4 na Junajted kupu. Očigledno je da će njihov susret u Monte Karlu biti izuzetno zanimljiv, s obzirom na njihovo začeto rivalstvo.

Pre Đokovićevog meča sa De Minorom, na terenu "Rejnije III" će se odigrati još dva meča. Prvo će snage odmeriti Stefanos Cicipas i Karen Hačanov od 11 sati, a potom ne pre 13 časova na terenu će biti Janik Siner i Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

14.04.2024 20:43

Izgleda da Nole svuda ima problem sa publikom, ima li do njega nesto?