GROBARI U SUZAMA: Ljajić na pragu NOVOG KLUBA!

Autor:

Sport

28.12.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić bi mogao konačno da oživi karijeru i pređe u redove Bašakšehira.

GROBARI U SUZAMA: Ljajić na pragu NOVOG KLUBA!

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić

Ljajić već mesecima traži novi klub, a u dresu Bešiktaša ne dobija nikakvu šansu, pa je ovakav scenario najbolji za bivšeg fudbalera Partizana.

Tako bi se istanbulski crno-beli otarasili visoke plate iskusnog veziste, a on bi dobio šansu da se vrati takmičarkom fudbalu koji nije "osetio" od maja ove godine.

Ofanzivni vezista kojem ugovor ističe za šest meseci tokom takmičarske 2020/21 upisao je 24 nastupa za Bešiktaš što mu je bilo dovoljno da postigne dva i namesti pet golova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ljajić ostaje u Turskoj

Podsetimo, Bešiktaš je u letnjem prelaznom roku ozbiljno pojačao igrački kadar Miralemom Pjanićem, Mičijem Batšuaijem, Rašidom Gezalom i Alešom Tešeirom, pa je Ljajić bio jedan od onih kojima je klub poručio da su slobodni u pronalaženju nove sredine.

Međutim, on je dobio sporazumni raskid saradnje, ne želevši da se odrekne višemilionske sume koja mu prema ugovoru pripada.

Navijači Partizana su priželjkivali njegov povratak u Humsku, ali to je za sada daleko od realizacije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading