DA LI SU GROBARI OVO OČEKIVALI? Stanojević IZNENADIO navijače Partizana pred duel sa Radnikom!

Autor:

Sport

16.10.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u nedelju dočekuju Radnik iz Surdulice u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da mu je meč sa Radnikom važniji od onog sa Gentom i na taj način pomalo iznenadio pristalice crno-belih.

Kad bih vam rekao da je meni utakmica sa Radnikom važnija od utakmice sa Gentom, ne biste mi verovali. Lično meni. Igrači to znaju, to sam im rekao. Naravno da je evropska utakmica sa Gentom važna zbog kluba, zbog svega.

Radnik je na 14. mestu na tabeli Superlige i u poslednjih pet mečeva ima samo jedan osvojen bod.

- Znamo šta nas čeka, naša je obaveza da pobeđujemo. Igramo protiv ekipe koja je izuzetno čvrsta i prima malo golova. Malo je i daje, ali je teška za 'probiti', tako da moramo biti strpljivi i igrati do kraja. Radnik je na lošijem mestu na tabeli od onog što oni priželjkuju. S druge strane, primili su samo tri gola na strani, posle Zvezde i nas su najmanje golova primili. Čvrsta ekipa koja ima izuzetnu tranziciju, imaju brze igrače po bokovima, mladog napadača, dobrog trenera... Moramo da idemo na pobedu.

Stanojević ne krije da je za njega srpski šampionat prioritet.

- To je prirodno. Pripremamo se za najduže takmičenje, a to je prvenstvo i to je za mene prioritet. Tako sam i postavi. Verujte mi, svaka utakmica nam je važna. Videli ste u kakvom smo sastavu izašli protiv Trajala. Poštujemo svaku utakmicu, svakog protivnika. Sve nam je važno, ali ako me već pitate ja bih tako poređao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan Milosevic

18.10.2021 15:11

Zna Stanoje sta radi,odlican takticar.