BOMBA U SUPERLIGI: Rajković POTPISAO!

Autor:

Sport

06.09.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od perspektivinijih srpskih fudbalskih klubova, TSC iz Bačke Topole danas je i zvanično predstavio novo letnje pojačanje.

Republika

Foto: Starsport

Rajković se vratio u srpski fudbal

Četa Mladena Krstajića u svojim redovima već ima jednog reprezentativca Srbije Marka Petkovića, a sada je njihove redove pojačao i nekadašnji štoper "orlova" Slobodan Rajković

Rajkovićev poslednji klub bila je Lokomotiva iz Moskve gde je sarađivao sa Markom Nikolićem, a pre potpisa za ruski klub 2020. godine neko vreme je trenirao sa beogradskim Partizanom.

Bilo je pregovora o mogućem dolasku među crno-bele, ali od te saradnje na kraju nije bilo ništa. 

Rajković (32) rešio je da se vrati u srpski fudbal prvi put posle 2007. godine kada je nastupao za OFK Beograd. 

Posle dve sjajne sezone na Karaburmi sa samo 19 godina prešao je u Čelsi kao veliki talenat, ali nikada nije dobio šansu u Engleskoj.

 

 

Iz Londona je slat na pozajmice u PSV, Tvente i Vitese, a onda je prodat HSV-u gde je proveo četiri godine, potom je u Bundelsligi nastupao i za Darmštad, a nakon toga je usledila i epizoda u Seriji A u dresu Palerma.

Rajković je takođe upisao nastupe i za Peruđu u Seriji B, a bez kluba je od januara 2021. godine kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Lokomotivom. 

Dres nacionalnog tima nosio je od 2008. do 2016. godine kada je upisao 16 nastupio za Srbiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading