IGRAĆE SE SAMBA U BANATU: Iz Brazila u vojvođansku ravnicu - neočekivano pojačanje je stiglo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odiseja u zemlji fudbala, sambe i kafe kratko je trajala...

IGRAĆE SE SAMBA U BANATU: Iz Brazila u vojvođansku ravnicu - neočekivano pojačanje je stiglo!

Foto: Privatna arhiva/Danilo Janjatović

Ljubav ga je odvela u Brazil, a nakon četiri meseca Danilo Janjatović vratio se u Srbiju i priključio nekadašnjim saigračima u ekipi zrenjaninskog Radničkog.

 

Naime, njegova devojka srpska odbojkaška reprezentativka Aleksandra Uzelac postala je članica  Fluminensea iz Rio de Ženeira i za kratko vreme je postala nezamenljiva članica brazilske ekipe.

Nakon povratka u zemlju, u razgovoru za "Sportski žurnal" je sumirao utiske iz FK Amerika u kojem je trenirao:

- Direktor je legendarni Romario. Upoznali smo se, prihvatio me iz prve i komunicirali smo na engleskom jeziku. Kad mi je pružio ruku rekao je: „Dobro došao i neka ti bude sa srećom i sve što ti treba, obrati se, tu smo da ti pomognemo”. Ne mogu to nikad da zaboravim. Kad se završio prvi trening, nisam verovao sam sebi da me je primio Romario i pružio šansu da treniram sa ekipom. Imaju inače odličan tim.

Kada je reč o budućim planovima, dvadesetogodišnji centralni bek je izjavio:

- Gledao sam meč protiv Borca, ispratio i prethodne preko mreža i u ponedeljak se priključio treninzima. Sa kariokama sam dobro radio, ali poslednje dve nedelje nisam trenirao iz razloga što su Aleksandru i njenu drugaricu iz kluba, napali razbojnici. Treba mi malo vremena da uhvatim ritam i nadam se da ću se nametnuti. Ekipa je dobro krenula, nemerljivo bolje u odnosu na prošlo leto i učinak od deset bodova iz četiri meča, mnogo govori. Na meni je da potvrdim potencijal i mogućnosti.

Foto: Privatna arhiva/Danilo Janjatović

Janjatović sa devojkom u Brazilu

 

- Danilo Janjatović:

Datum rođenja: 30. januar 2004. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Radnički (Zrenjanin)-mlađe kategorije, Radnički (Zrenjanin)

Mladom fudbaleru sada ostaje da se nametne, a ostaje da se vidi kada će dobiti priliku da zaigra u dresu zrenjaninskog kluba.

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, ekipu Radničkog očekuje gostovanje u Rumi gde će odmeriti snagu sa ekipom 1. maja. Meč je na programu u nedelju 30. septembra sa početkom od 15 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading