CRVENO-BELI MANEKENI: Promocija novih dresova je održana u klupskom restoranu - navijači će imati priliku da vide sportsku opremu već na narednoj utakmici! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna sportska oprema je stigla u prestoničko naselje.

CRVENO-BELI MANEKENI: Promocija novih dresova je održana u klupskom restoranu - navijači će imati priliku da vide sportsku opremu već na narednoj utakmici! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Crvenka

Fudbaleri OFK Crvenke iz Borče prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na šestoj poziciji sa devet bodova zaostatka u odnosu na jesenjeg šampiona Palilulac i  čini se crveno-beli u nastavku takmičenja teško mogu da se umešaju u borbu za sam vrh tabele.

 

Ostvarili su Borčani u devet prvenstvenih mečeva skor od četiri pobede i pet poraza,  prvo prolećno iskušenje ih očekuje već predstojećeg vikenda kada će na svom terenu ugostiti ekipu T6 NIKA Lepušnica iz Glogonjskog rita.

U navedeni meč OFK Crvenka ulazi sa novom sportskom opremom, a promocija dresova održana je u klupskom restoranu i potpuno je jasno da će crveno-beli po njoj biti primećeni širom prestoničkih fudbalskih terena.

 

Kao što je već rečeno, prolećne borbe u međuopštinskom rangu srpske prestonice startuju ovog vikenda, a u Borču stiže jesenji vicešampion iz Glogonjskog rita kome su bodovi neophodni u šampionskoj trci. Ekipa T6 NIKA Lepušnica u ovom momentu ima dva boda manje u odnosu na lidera i veliku želju da se nakon punih sedam sezona vrati u prvoligašku konkurenciju Beograda.

Duel OFK Crvenka i T6 NIKA Lepušnice na programu je u nedelju 31. marta sa početkom od 16 časova.

- Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", 10. kolo:

OFK Crvenka (Borča) - T6 NIKA Lepušnica (Glogonjski rit)

Stadion: OFK Crvenka, Borča

Datum: Nedelja, 31. mart 2024. godine

Početak: 16 časova

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom Borčana koji su nakon goleade slavili rezultatom 3:2.

Mečevi dve ekipe uvek obiluju golovima, tako da je publika u poslednjih 11 međusobnih duela imala prilike da vidi čak 52 gola, a gol količnik iznosi 31:21 u korist Borčanaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading