NEKADAŠNJA VEDETA ZVEZDE NAJAVLJUJE TITULU: Prioritet su bolji rezultati - selekcija tima sledi na leto!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.03.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On zna kako se osvajaju trofeji...

NEKADAŠNJA VEDETA ZVEZDE NAJAVLJUJE TITULU: Prioritet su bolji rezultati - selekcija tima sledi na leto!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadskog Kabela jesenji deo sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na četvrtoj poziciji sa samo šest bodova zaostatka u odnosu na GFK Sloven iz Rume i smatrani su jednim od kandidata i za najviši plasman.

 

Međutim, prolećni rezultati nisu bili na željenom nivou. U uvodna dva prolećna kola ekipa sa Štranda je remizirala sa Radničkim u Zrenjaninu (0:0), da bi nakon poraza kod kuće od 1. maja iz Rume (1:2), suledio i rastanak sa dosdašnjim šefom stručnog štaba Milošem Penićem.

U meču sa inđijskim Železničarom ekipu je sa klupe predvodio nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Savo Pavićević kojem premijera neće ostati u lepom sećanju s obzirom da je "dizelka" ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 5:0, ali je već naredni duel najavio pomak.

Naime, u vikendu za nama Novosađani su remizirali sa novobanovačkim Omladincem (1:1), a već dva uvodna meča bila su dovoljna da Savo Pavićević stekne utisak o kvalitetima igračkog kadra kojim raspolaže.

- Dobio sam priliku da radim u dobro organizovanoj sredini, kakav je klub sa Štranda. Ono što me je privuklo da prihvatim poziv Kabela su ljudi koji rade u njemu, koji su željni da napravimo dobre rezultate. Ambicija u sledećoj sezoni nam je da se vratimo u Prvu ligu Srbije, što se poklopilo s mojim razmišljanjima. U aktuelnom prvenstvu Srpske lige, grupa Vojvodina, namera nam je da ostvarimo najbolje moguće rezultate, a posle toga želimo da selektiramo ekipu koja će biti sposobna da nas vrati u društvo, u kojem nam je, po svemu, i mesto - istakao je u razgovoru za novosadski "Dnevnik" nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i crnogorski reprezentativac.

Foto: FK Kabel

Trening Kabela pod rukovodećom palicom Sava Pavićevića

 

Kada je reč o nastavku borbi za bodove, Kabel narednog vikenda gostuje Bečeju 1918. Navedeni meč na programu je u subotu 30. marta sa početkom od 16 časova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe ubedljivo je pripao Novosađanima koji su slavili rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading