ŠOKANTNA VEST: Pokupio je stvari i otišao - u nastavak borbe za titulu klub ulazi bez trenera koji nije znao za neuspeh!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.03.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da je trener koji je ostvario stoprocentni učinak na startu prolećnog dela sezone, odlučio da napusti kormilo.

ŠOKANTNA VEST: Pokupio je stvari i otišao - u nastavak borbe za titulu klub ulazi bez trenera koji nije znao za neuspeh!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a i dalje se smatraju jednim od glavnih kandidata za osvajanje šampionskog pehara i pored činjenice da jedini konkurent, čačanski Borac 1926 u ovom momentu ima pet bodova predsnoti.

 

Popularne "kamiondžije" su nakon serije uspeha tokom prethodne jeseni, sebi dozvolili da u dve poslednje takmičarske utakmice u 2023. godini, dožive isto toliko poraza, čime su prepustili čelnu poziciju velikom i jedinom konkurentu, a rukovodstvo kluba je tokom zimske pauze odlučilo da "šok terapijom" razmrda ekipu i na poziciju šefa stručnog štaba doveden je iskusni stručnjak Slaviša Kovačević.

Pedesetsedmogodišnji trener je u prva tri prvenstvena meča u prolećnom delu sezone ostvario isto toliko pobeda. Redom su pred Pribojcima padali Polet oz Ljubića (3:1), valjevska Budućnost Krušik 2014 (2:1) i nekadašnji superligaš čajetinski Zlatibor (4:0), a zatim je usledio pravi šok za sve u gradu na obali Lima.

Naime, pred meč 19. kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana Kovačević je doneo odluku da napusti Priboj, a kako se nezvanično saznaje, razlozi odlaska su privatne prirode.

Foto: FK FAP Priboj

Rastanak nakon samo 270 minuta fudbala - Slaviša Kovačević

 

O svemu što se dogodilo, FK FAP se do sada nije oglašavao, a javnost svakako očekuje odgovore na pitanja, a istovremeno i hitnu reakciju klupskih čelnika kako bi ekipa nastavila borbu za titulu sa novim šefom stručnog štaba.

Treba podsetiti da Pribojce u sbubotu 30. marta očekuje veliko iskušenje. "Kamiondžije" u okviru 19. takmičarske runde gostuju u Novom Pazaru gde će se sastati sa ekipom Jošanice koja se u ovom momentu nalazi u sredini tabele sa ukupno 22 osvojena boda.

Prvi meč dve ekipe koji je odigran polovinom meseca septembra prethodne godine pripao je ekipi FAP-a koja je slavila rezultatom 3:1, a golove za pobedničku ekipi postigli su Dragan Jovanović (2) i Veljko Grujić, dok je počasni pogodak za Novopazarce delo Nazima Hadžibulića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading