SMENA NA LIDERSKOJ POZICIJI DOVELA JE DO PROMENE TRENERA: Kako će na ovu odluku kluba reagovati navijači?!

Autor:

Sport

17.03.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi stiže da "spasi" sezonu i da izbori ekspresan povratak u viši rang.

SMENA NA LIDERSKOJ POZICIJI DOVELA JE DO PROMENE TRENERA: Kako će na ovu odluku kluba reagovati navijači?!

Foto: FK Lazarica Prilipac

Jesenji šampion Zlatiborske okružne lige, ekipa Lazarice je na ulasku u 18. kolo prvenstva na drugoj poziciji na tabeli, sa jednim bodom zaostatka za novim liderom, Ježevicom.

Republika

Pre dva vikenda, direktan duel dva kluba koja će voditi glavnu reč za šampionski pehar na kraju sezone, doveo je do određenih promena na tabeli. Lazarica je pred svojim navijačima savladana od Ježevice, što je dovelo do smene na vrhu.

Uprava prošlosezonskog zonaša odlučila je da dođe do promene na klupi, čelni ljudi Lazarice zahvalili su se Nebojši Panoviću na dosadašnjoj saradnji, i ubrzo su promovisali novo ime na mestu šefa stručnog štaba. 

U pohod na ekspresan povratak u zonski stepen takmičenja, ekipu Lazarice predvodiće od danas Danko Stojković (49). Popularni "Piksi" je kroz igračku karijeru nastupao za Borac iz Čačka, FRA Cane iz Čačka, Sušicu, Sartid (Smederevo), Slogu iz Kraljeva, Bečej, Polet iz Ljubića.. Nosio je i dres kluba koji će u nastavku sezone predvoditi sa klupe, to je bilo u sezoni 05/06.

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Promocija novog trenera

Stojković je za naš portal povodom imenovanja na mesto šefa stručnog štaba izjavio:

- Zadovoljstvo je započeti saradnju sa prijateljema i dobrim ljudima koji su angažovani u klubu i oko njega. Zajedničkim snagama pokušaćemo da ostvarimo cilj u ovoj sezoni, a to je plasman u viši rang takmičenja.

Novi trener Lazarice je trenersku karijeru počeo u kadetima Poleta iz Ljubića, zatim je sa omladincima istog kluba nastupao u Omladinskoj ligi Zlatiborsko-Moravičkoj, dok je na istom mestu zabeležio i prve seniorske minute kao šef stručnog štaba.

Priliku za debi Danko će imati danas kada ekipa Lazarice u Pilatovićima dočekuje sastav Omladinca (Zdravčići), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading