NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Derbi nije opravdao očekivanja - remi koji je razočarao obe ekipe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAvijači su očekivali mnogo više...

NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Derbi nije opravdao očekivanja - remi koji je razočarao obe ekipe!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Nakon puna tri i po meseca nastavljeno je takmičenje u okviru Srpske lige Vojvodina, a u okviru 16. takmičarske runde jedan od derbija je odigran u Novim Banovcima gde je Omladinac dočekao sastav OFK Kikinde.

 

U odlučujuće prolećne borbe Novobanovčani su ušli sa sedme pozicije i tri boda manje u odnosu na kikindske crveno-bele koji su u nastavak takmičenja ušli sa jasnim ciljem da tokom narednih meseci probaju da se domognu samog vrha tabele i plasmana u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Samo dve situacije bile su vredne pomena u prvom poluvremenu, a u obe situacije izgledne prilike propustili su gostuući fudbaleri. Sjajna udarac Mirkova u 9. minutu bravuroznom intervencijom zaustavio je golman Bogunović, da bi u 32. minutu Ivanović bio neprecizan u izglednoj prilici.

Oko 350 ljubitelja fudbala sve do 54. minuta je moralo da čeka kako bi videlo prvu priliku domaćeg sastava. Nakon uigrane akcije Dobrijević se našao u izglednoj prilici, ali je golman Oparnica sjajno intervenisao.

Gosti su najbolju priliku imali samo tri minuta pre poslednjg zvižduka sudije Kristijana Čapa kada je Molnar izašao sam pred čuvara mreže domaćih, ali je Bogunović i iz ove "mat pozicije" izašao kao pobednik.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Razočaravajući derbi

 

- Srpska liga Vojvodina, 16. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - OFK Kikinda (Kikinda) 0:0

Stadion: FK Omladinac

Gledalaca: 350

Glavni sudija: Kristijan Čapo

Žuti kartoni: Misić, Todorović (Omladinac); Ivanović, Mojsilović, Molnar (OFK Kikinda)

Omladinac (Novi Banovci): Bogunović, Misić, Maksimović, Krneta, Mališ (Todorović), Dobrijević, Ahčin (Stanimirović), Dašić, Jovanović (Velikić), Aćimović, Knežević (Stanisavljević).

OFK Kikinda (Kikinda): Oparnica, Jokić (Radovanović), Lukić, Kecman (Đukić), Mirkov, Ivanović, Molnar, Nađpal, Mojsilović, Živojnov (Vemić), Rafael.

Slobodno se može reći da su obe ekipe ovim remijem izgubile po dva boda u borbi za sam vrh tabele.

U narednoj takmičarskoj rundi OFK Kikinda 9. marta dočekuje Bečej 1918, dok će dan kasnije novobanovački Omladinac gostovati Podunavcu u Belegišu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading