USPEŠAN START "RADNIČKE KLASE": Ćirković torpedovao velikog rivala - het-trik novajlije u redovima Miljakovca!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.02.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je uživala u predstavi koju su pružili igrači obe ekipe.

USPEŠAN START "RADNIČKE KLASE": Ćirković torpedovao velikog rivala - het-trik novajlije u redovima Miljakovca!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca i Resnika prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na sredini tabele. Prolećne borbe popularna "radnička klasa" dočekaće sa pet bodova prednosti, a prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran na startu aktuelne takmičarske godine pripao je ekipi iz Resnika rezultatom 1:0.

 

Na startu ovosezonske Zimske lige dve ekipe su se sastale na stadionu Fudbalskog kluba Rakovica, a meč je obeležila zimska akvizicija "radničke klase" Luka Ćirković koji je u prvih 45 minuta meča postigao tri pogotka kojima je Miljakovac stigao do ubedljive prednosti.

U nastavku meča viđena je smušena igra Miljakovca što su fudbaleri Resnika iskoristili i sa dva pogotka doneli potpunu rezultatsku neizvesnost.

Ipak, u samom finišu meča mrežu plavo-belih iz Resnika zatresao je i Ranković čime je postavljen i konačni rezultat ovog meča.

- Zimska liga:

Miljakovac (Beograd) - Resnik (Beograd) 4:2 (3:0)

Stadion: FK Rakovica

Foto: FK Miljakovac

Luka Ćirković debitovao het-trikom

 

Nakon meča strelac tri pogotka na debitantskom susretu Luka Ćirković, u znak sećanja na navedeni meč dobio je na poklon fudbalsku loptu kojom je odigran navedeni duel.

Ekipu "radničke klase" narednog vikenda očekuje duel protiv Minela u kojem će Miljakovac imati priliku da se izbori za narednu fazu Zimske lige.

Kada je reč o nastavku borbe za prvenstvene bodove, već u prolećnoj premijeri sastaće se ekipe Miljakovca i Resnika. Navedeni susret odigraće se na stadionu plavo-belih poslednjeg dana marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading