UZLETELI I KANARINCI: Oživela je Detelinara - operacija "opstanak" je počela! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je usmereno samo ka jednom cilju.

UZLETELI I KANARINCI: Oživela je Detelinara - operacija "opstanak" je počela! (VIDEO)

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 prvi deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na "fenjeraškoj poziciji" i u narednim mesecima očekuje ih grčevita borba za opstanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Popularni "kanarinci" su zabeležili skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza i u ovom momentu imaju čak deset bodova manje u odnosu na ekipu gornjomilanovačkog Metalca koja se nalazi na poslednjoj poziciji koja znači očuvanje prvoligaškog statusa.

Nakon nešto više od mesec dana od kako je odigran poslednji jesenji duel (RFK Grafičar 1:2). ekipa sa Detelinare je na svom stadionu započela pripreme za predstojeću polusezonu. 

Nakon kratkog sastanka trener Vidak Bratić je izveo "kanarince" na stadion Sportskog centra "Detelinara" gde su prvotimci u žuto-plavoj sportskoj opremi po snegu odradili prvi trening.

 

 

Trening na snegu pod vođstvom stručnog štaba, odrađen je u tri grupe od po osam, osam, i devet igrača kako bi se odradio aerobni trening trčanja. Intenzitet današnjeg treninga nagoveštava na visok nivo posvećenosti i truda koji će biti uložen u pripremni period a sve zarad jednog cilja, opstanka u Prvoj ligi Srbije.

Kada je reč o nastavku takmičenja, RFK Novi Sad 1921 u prolećnoj premijeri dočekuje lidera šampionata ekipu OFK Beograda. Meč je zakazan za 24. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading