OVO IME TREBA DOBRO ZAPAMTITI: Tek ja proslavio 17. rođendan, a standardan je član najboljeg tima - predviđaju mu veliku karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.12.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O mladom Leskovčaninu će se tek pripovedati.

OVO IME TREBA DOBRO ZAPAMTITI: Tek ja proslavio 17. rođendan, a standardan je član najboljeg tima - predviđaju mu veliku karijeru!

Foto: GFK Dubočica

Iza fudbalera leskovačke GFK Dubočice je uspešna polusezona u okviru Prve lige Srbije u takmičarskoj 2023/24 godini.

 

Popularni "vukovi" su u 20 prvbenstvenih mečeva zabeležili skor od devet pobeda, sedam remija i četiri poraza, a zahvaljujući trijumfu u poslednjem takmičarskom susretu u 2023. godini protiv Inđije Toyo Tires rezultatom 2:1, crveno-beli su se na tabeli izjednačili upravo sa rivalom u navedenom susretu i obe ekipe će u nastavak borbe ući sa pozicija dva i tri.

Ono što je svakako obeležilo prethodne mesece kada je leskovački klub u pitanju, svakako je mladi Nikola Tasić.

Reč je o fudbaleru koji je pre samo nekoliko dana proslavio svoj 17. rođendan, a koji je tokom celokupne jeseni bio gotovo standardan u prvoj postavi crveno-belih. Nastupio je na čak 19 mečeva, s tim da je u 15 susreta bio deo startne postave. Na terenu je proveo ukupno 1.094 minuta i postigao dva pogotka. Debitantski gol je postigao 2. decembra u duelu protiv (RFK Grafičara (2:1), da bi i četiri dana kasnije postigao jedini pogodak za svoju ekipu u susretu protiv novobeogradskog Radničkog (1:1).

Takođe treba napomenuti da je Tasić fudbaler koji može pokrivati sve pozicije duž leve aut linije.

Foto: GFK Dubočica

Leskovčani imaju novog ljubimca

 

- Nikola Tasić:

Datum rođenja: 14. decembar 2006. godine

Mesto rođenja: Leskovac

Pozicija u timu: levi bek/levo krilo

Igračka karijera: GFK Dubočica (Leskovac)-mlađe kategorije, GFK Dubočica (Leskovca)

Sezona 2023/24: 19 utakmica / 2 gola

Supertalentovani fudbaler će i narednog proleća nositi opremu leskovačkog prvoligaša, a ostaje veliko pitanje da li će rukovodstvo GFK Dubočice imati mogućnost da u dužem vremenskom periodu zadrži svog vunderkinda.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading