NOVI OSTANAK - ZLATA VREDAN: Pregovaračke mogućnosti uprave su na zavidnom nivou!

Autor:

Sport

17.12.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđen nastavak saradnje.

NOVI OSTANAK - ZLATA VREDAN: Pregovaračke mogućnosti uprave su na zavidnom nivou!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Radi se u Novim Karlovcima uveliko po pitanju u vezi igračkog kadra, pre zvaničnog početka transfer pijace, uprava se trudi da dogovori saradnje sa igračima koji bi potencijalno mogli da promene sredinu.

Republika

Dobre pregovaračke sposobnosti pokazali su u upravi Poleta, dogovoren je nastavak saradnje sa Markom Savićem, Vukašinom Petkovićem, Aleksandrom Sokolovićem i Milanom Jerkovićem

Pre par sati objavljena je nova informacija po pitanju nastavka saradnje, na proleće će navijači u dresu Poleta imati prilike i dalje da gledaju Stefana Krkobabića (27). Reč je o fudbaleru koji je proteklog leta stigao iz Radničkog iz Nove Pazove, i koji je proteklih šest meseci uglavnom igrao na poziciji zadnjeg veznog.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Stefan Krkobabić

Krkobabić je uglavnom igrao više rangove takmičenja, pa je njegov dolazak bio dosta značajan za ekipu, što je pokazao i terenu upisavši šest ključnih dodavanja, najviše u timu. Najviše će se pamtiti njegova partija na gostovanju u Laćarku kada je u 90. minutu overio pobedu.

U karijeri iskusni zadnji vezni je pored Poleta i Radničkog bio član i Jedinstva iz Stare Pazove, Dunava (Stari Banovci), Dinama iz Pančeva, Budućnosti (Dobanovci) i Nove Pazove. Aktivan je Krkobabić i na parketu gde trenutno brani boje KMF Indiansa 2013.

Dosadašnjim ostancima u klubu se nadaju još boljim rezultatima na proleća, i da se na kraju zajedno slave odlični rezultati u višem rangu u koji je ekipa stigla nakon dužeg perioda u nižim ligama.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading