JEDAN ALI VREDAN: Titel na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva slavio protiv Železničara!

Autor:

Sport

22.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autogol gostiju dovoljan domaćinu za tri boda.

JEDAN ALI VREDAN: Titel na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva slavio protiv Železničara!

Foto: FK Titel

U okviru 15. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostila je sastav Železničara iz Novog Sada. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije i 27 osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda manje bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Krenuli su ofanzivno domaći fudbaleri od prvog minuta, bio je odlučan Titel da sezonu završi na trijumfalan način, a nije izostala ni podrška navijača kojih je bilo oko 150. Ređale su se prilike na polovini Železničara, ali je mreža golmana Lužajća ostala mirna sve do isteka pola sata meča.

Igrao se 30. minut kada je Miroslav Cetenji usvojom agresvinošću i upornošću uspeo da oduzme loptu gostujućim defanzivcima, zatim je pretrčao jednog odbrambenog igrača Železničara, nakon čega je uputio oštar centaršut u kazneni prostor Lužajća, kojeg vara jedan od njegovih saigrača, lopta kači Predojevića i završava u mreži, 1:0 za Titel.

 

 

Imali su sreće domaći u tim trenucima da lopta završi u mreži, ali kao što se često može čuti na tribini "fudbalska sreća se mora zaslužiti". Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane.

Situacija u drugom poluvremenu se nije promenila na terenu, ofanzivni naleti Titela su nastavljeni, ali lopta jednostavno nije htela u gol Železničara. Najbolju priliku za pogodak od nastavka meča imao je Nemanja Jovanov, koji je nakon solo prodora uputio loptu ka praznoj mreži, ali ista nije uspela da pređe gol liniju i da se "smesti" u mrežu.

Ritam utakmice u poslednjih 15-tak minuta je znatno opao, gosti su pokušavali, ali bezuspešno, dok su domaći imali kontrolu nad situacijom, i mirno su čekali da sudija odsvira kraj meča.

Titel - Železničar (Novi Sad) 1:0 (1:0)

Titel: Major, Đaković, S. Jovanov, M. Cetenji (od 80' Jovanović), Stojanović, Paunić (od 60' Bulić), F. Cetenji, Anđelković (od 46' Radin), N. Jovanov (od 92' Smederevac), Petrović, Popović

Železničar NS: Lužajć, Vidaković, Spajić, Kurešević, Reichert, Lončar, Mrđenović (od 80' Beriša), Predojević (od 46' Nedić), Jovanović, Zdimirović (od 55' Tomov), Mikan 

Ovo je ujedno bio i meč poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata, Titel će zimsku pauzu provesti na deobi treće pozicije na tabeli, dok će gosti "zimovati" na šestom mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading