NEOSVOJIVA GRBAVICA: Srem golovima u prvom i poslednjem minutu meča stigao do novog trijumfa!

Autor:

Sport

22.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su gosti iz Vojke igrača više čak 70 minuta, ali nisu uspeli to da iskoriste.

NEOSVOJIVA GRBAVICA: Srem golovima u prvom i poslednjem minutu meča stigao do novog trijumfa!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

U okviru poslednjeg kola (15) Sremske lige ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevaca ugostila je sastav Sremca iz Vojke. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedme pozicije i 24 osvojena boda dok su gosti bili na 11. mestu sa osam bodova manje.

Republika

Odlično igraju fudbaleri Srema pred svojim navijačima, jedan su od pet timova u ligi koji i dalje ne znaju za poraz na domaćem terenu, i u istom ritmu su nastavili i u duelu sa timom iz Vojke.

Već u prvom napadu domaći sastav je stigao do vođstva, probio je po desnoj strani Stefan Cvetković, dodao je loptu do Radiše Bogdana, koji smešta loptu u mrežu golmana Mlinarevića za 1:0.

Nova situacija vredna pomena odigrala se na isteku 26. minuta kada je kapiten, Stefan Bajlović dobio žuti karton zbog bezobzirnog starta, ali je zbog burne reakcije i nesportskog ponašanja u istom trenutku zaradio još jedan, te su domaći ostali sa deset fudbalera u polju.

Imali su gosti brojčanu nadmoć u tim trenucima, pokušali su da je iskoriste za početak do kraja prvog dela meča, ali im to nije pošlo za rukom. Za vreme desetominutne pauze u redovima domaćina su izvršene određene taktičke promene, izvršena je i jedna izmena u sastavu.

Znali su domaći kako da se postave od starta nastavka, posebno na domaćem terenu gde je gotovo perfketna igra ove sezone. Gosti su pokušavali, kreirali su par polu prilika, ali je odbrana na čelu sa golmanom Kneževićem bila na visokom nivou.

Pokušao je trener Sremca, Popov izmenama da dodatno pritisne rivala, da stigne za početak do izjedanačenja, ali je pred sam poslednji sudijski zvidžuk, lopta opet završila u mreži gostujućeg sastava.

Zoran Komazec je sa leve strane odlično uposlio Vladimira Đilasa kome nije bilo teško da smesti loptu u mrežu za konačnih 2:0 u korist Srema, što je izazvalo veliko oduševljenje među domaćom, mnogobrojnom publikom.

Srem (Sremski Mihaljevci) - Sremac (Vojka) 2:0 (1:0)

Srem: Knežević, Javorac (od 46' Simić), Matić, Bogdan, Komazec, Kovačević (od 57' Štetić), Jeličić (od 66' Stefanović), Gmizić, Đilas, Bajlović

Sremac: Mlinarević, Knežević, Skopljak, Grujin, Popović (od 66' Radosavljević), Kapuran (od 75' Sredojević), Pavković (od 66' Ilisić), Kolarov, Marinković (od 75' Milenković), Šukunda, Rankov (od 27' Tošić) 

Ekipa Srema je ovim trijumfom stigla do sedme pozicije na tabeli, i tu će i provesti zimsku pauzu, dok će gosti iz Vojke "zimovati" na 11. mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading