TRIJUMF VREDAN LIDERSKE POZICIJE: Iz Porodina je Budućnost ispraćena sa osam golova u mreži!

Autor:

Sport

11.10.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična forma ekipe Mladosti za derbi predstojećeg vikenda.

TRIJUMF VREDAN LIDERSKE POZICIJE: Iz Porodina je Budućnost ispraćena sa osam golova u mreži!

Foto: Nikola Đurić

U okviru petog kola Opštinske lige Žabari sastav Mladosti iz Porodina ugostio je ekipu Budućnosti iz Kočetina. Domaćin susreta je do ovog meča osvojio deset bodova, što je bilo dovoljno za deobu liderske pozicije na tabeli, dok su gosti i dalje bez bodova.

Imajući u vidu da je Proleter bio slobodan u ovog kolu, sastav Mladosti je imao dodatni motiv da nam ovom meču ostvari trijumf i da se tako osamostali na prvom mestu na tabeli. Odličan start domaćeg tima rezultirao je vođstvom od 2:0 već na isteku sedmog minuta, Dejan Ilić i Zoran Mopić su bili strelci za sastav iz Porodina.

U listu strelaca na isteku 15. minuta upisao se i Aranđel Stojanović, da bi do kraja poluvremena Mladost drugim pogotkom Mopića i prvim Davida Zubanovića otišla na odmor rezultatom 5:0.

Drugi deo meča protekao je u "opuštenom" tonu, domaći tim je izvršio četiri izmene, i tempo igre je dosta opao, ali se i pored toga još tri puta zatresla mreža golmana Budućnosti, Ilića.

Darko Radojević je u 56. minutu uvećao prednost svog tima na 6:0, samo dva minuta kasnije rezervista Miloš Marković pogodio je za 7:0, da bi konačan rezultat meča postavio Stojanović svojim drugim pogotkom na isteku 70. minuta, 8:0.

Mladost (Porodin) - Budućnost (Kočetin) 8:0 (5:0)

Mladost: Petković, Lazarević (od 35' F. Predić), Zubanović, S. Ilić, Savić, D. Predić (od 46' Janošević), De. Ilić (od 35' Marković), Radojević, Mopić, Stojanović, Da. Ilić (od 46' Trajilović)

Budućnost: Ilić, Jovanović, Raduljević, Pavlović, Jović, Lazić, Janković, Jelkić, Hamza, Miloševski, Petrović

Ovim trijumfom sastav Mladost se osamio na liderskoj poziciji na tabeli, uz meč više u odnosu na Proleter, ali će upravo sa timom iz Četereža sledeće nedelje odmeriti snage, u derbiju polusezone. Budućnost će predstojećeg vikenda ugostiti sastav Sloge iz Viteževa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading