NAKON TRI USPEŠNE SEZONE VREME JE ZA PROMENU: Miletić je odlučio da napusti Miljakovačku šumu!

Autor:

Sport

26.08.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Ranilovića je dobio ozbiljno pojačanje.

NAKON TRI USPEŠNE SEZONE VREME JE ZA PROMENU: Miletić je odlučio da napusti Miljakovačku šumu!

Foto: Lična arhiva Đorđa Miletića

Serija pojačanja je nastavljena u redovima fudbalskog kluba Ranilović, što još jednom potvrđuje da se sve sprema za napad na viši rang.

Osam novajlija je stiglo u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka, pored njih uprava je dogovorila i povratak bivših igrača Ranilovića, pa je samim tim igrački kadar za predstojeće prvenstvo dosta promenjen. Predsednik kluba, Miloš Đurđević u jednom obraćanju sa naš portal izjavio da je da su ciljevi za novu sezonu veliki, i da s tim u vezi vuku poteze za vreme letnje transfer pijace.

Najnovija akvizicija uprave kluba je Đorđe Miletić (23) koji je odlučio da opremu beogradskog Miljakovca, nakon tri godine zameni bojama Ranilovića. Miletić igra na poziciji zadnjeg veznog, u mlađim kategorijama je bio član škole fudbala Olimpik, kasnije je bio član omladinaca BASK-a nakon čega je odlučio da se ne bavi fudbalom.

Miletić je za naš portal povodom transfera poručio:

- Pratio sam ekipu Ranilović prethodnih par sezona, a porodično vučem korene iz Ranilovića i zbog toga sam odlučio da posle tri uspešne sezone u Miljakovcu, pomognem ovim momcima i da ostvarimo uspehe zajedno! Cilj je svima dobro jasan, želimo da stignemo do prvog mesta i da se plasiramo u viši rang.

Prvenstvo Opštinske lige Aranđelovac počinje druge nedelje septembra, uprava vredno radi kako bi do tada sve bilo spremno za početak pohoda na viši rang. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading