PORAZ U PRVOM KOLU JE ARHIVIRAN: Omladinac gostuje Crvenoj zvezdi sa namerom da upiše prve bodove!

Autor:

Sport

26.08.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Suvodolu se očekuje odličan meč.

PORAZ U PRVOM KOLU JE ARHIVIRAN: Omladinac gostuje Crvenoj zvezdi sa namerom da upiše prve bodove!

Foto: Instagram.com/printscreen

Vratio se tim iz Rakinca posle šest godina u Podunavsku okružnu ligu, sada je na ekipi zajedno sa stručnim štabom da se u istoj ustali.

Odigrali su igrači Omladinca solidan meč na otvaranju sezone protiv Železničara iz Kusatka, ali krajnjim rezultatom niko ne može biti zadovoljan. Pred oko 100-tinak gledalaca u Rakincu je viđen pravi takmičarski susret u kojem su domaći imali svoje prilike, ali iste nisu iskoristili na pravi način. Gosti su slavili rezultatom 3:1, dok je na poluvremenu na snazi bio "iks", 1:1.

U nedelju tim Omladinca očekuje gostovanje u Suvodolu, u okviru drugog kola okružne lige. Zbog visokih temperatura satnica svih mečeva pomerena je za 30 minuta, pa će susret početi od 17 časova. 

Crvena zvezda, prošlogodišnji osvajač 11. pozicije u ligi je baš kao i njihov sutrašnji rival novu sezonu otvorila porazom. Tim iz Suvodola je poražen u Radincu od ekipe Mladog Radnika 1940 minimalnim rezultatom. Crveno-beli su upravo odličnim rezultatima u prošloj takmičarskoj godini osvojili gotovo 3/4 ukupnog bodovnog salda.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Najavni poster

Stručni štab Omladinca pred utakmicu sa Crvenom zvezdom za naš portal poručio je:

- Utakmica sa ekipom Železničara je arhivirana, iz nje smo izvukli pouke i naučili lekciju, iz poraza se uči i postaje psihološko jači i stabilniji. Želimo da se zahvalimo ekipi Železničara na fer i korektnoj igri i želimo im puno uspeha u nastavku prvenstva. Mi ove nedelje gostujemo Crvenoj Zvezdu. Spremni dočekujemo utakmicu u sva tri segmenta psihološki, fizički i taktički. Pojačali smo se sa još jednim novim mladim i perspektivnim igračem. Andrija Milošević došao je iz Feniksa, iz Rače, igra u veznom redu. Još jedan mladi igrač koji je uz prethodna pojačanja iz ove sezone budućnost našeg kluba. Ovim putem želimo brz oporavak našem Mihajlu Strainjeviću koji se povredio polovinom drugog poluvremena na otvaranju sezone. Mi verujemo u nas, naše zajedništvo, timski duh, pozivamo ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju da podrže naše momke. Svim srcem uz naš Omladinac. 

Poslednji ligaški susret crveno-belih i tima iz Rakinca odigran je još 2017. godine kada je ekipa Crvene zvezde pred svojim navijačima slavila sa ubedljivih 9:0.

Crvena zvezda (Suvodol) - Omladinac (Rakinac)

Nedelja, 27. avgust od 17 časova

Teren u Suvodolu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading