SVE JE SPREMNO ZA PREMIJERU NA "BOMBONJERI": Respektuju protivnika, ali i znaju svoje ciljeve - Brodarac na svom stadionu započinje pobedonosnu seriju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za prvu ovosezonsku pobedu.

SVE JE SPREMNO ZA PREMIJERU NA "BOMBONJERI": Respektuju protivnika, ali i znaju svoje ciljeve - Brodarac na svom stadionu započinje pobedonosnu seriju!

Foto: FK Brodarac

Takmičenje u okviru Srpske lige Beograd za sezonu 2023/24 startovalo je prethodnog vikenda utakmicama premijernog kola.

Novobeogradski Brodarac smatra se jednom od ekipa koja se mogu uključiti u borbu za sam vrh tabele, međutim klub sa starog Sajmišta na gostovanju u Ulici Vojislava Ilića poražen je rezultatom 1:2 od ekipe Sinđelića, tako da Novobeograđani već u predstojećem susretu imaju imperativ pobede.

Uoči duela protiv zemunskog Teleoptika, koji se igra u petak 18. avgusta, trener Brodarca, Vladimir Kašić je izjavio:

- Spremni i sa puno elana očekujmo narednu utakmicu i želimo da popravimo utisak iz prvog prvenstvenog kola. Ekipu Teleoptika respektujemo, ali verujem da ćemo pobedom otvoriti sezonu na našem stadionu.

- Srpska liga Beograd, 2. kolo:

Brodarac (Novi Beograd) - Teleoptik (Zemun)

Stadion: FK Brodarac

Datum: Petak, 18. avgust

Početak: 17 časova

Foto: FK Brodarac

Na staro Sajmište je stigao i novi semafor

 

Takođe treba napomenuti da je na stadionu podno tramvajskog mosta postavljen i novi semafor koji je prestoničkim klubovima članovima trećeg i četvrtog stepena takmičenja, dodelio Fudbalski savez Beograda.

Semafor je već i testiran, tako da će svi ljubitelji fudbala moći lakše da prate mečeve na popularnoj "bombonjeri" na starom Sajmištu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading