Prvi meč baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Sever, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

17.06.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđin – Rusin (Ruski Krstur) (nedelja, 18. jun, 17.30).

 

Drugoplasirane ekipe iz PFL Subotica i PFL Sombor igraće dvomeč baraža za popunu Vojvođanske lige - grupa Sever, a za mesto u višem rangu boriće se Đurđin i Rusin iz Ruskog Krstura.

 

Đurđin je odigrao odličnu sezonu u Područnoj fudbalskoj ligi Subotica, ali je ostao na drugom mestu iza nedodirljivog Solunca iz Karađorđeva koji je na kraju imao devet bodova više na liderskoj poziciji. U Područnoj ligi Sombor, Rusin je na kraju sezone imao čak 13 bodova manje od lidera Hajduka iz Stapara, ali je suvereno bio na drugoj poziciji i tako zaslužio priliku da se domogne višeg ranga.

U nedelju, 18. juna od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite prvi susret baraža za popunu Vojvođanske lige – grupa Sever, između Đurđina i Rusina iz Ruskog Krstura. Revanš susret u Ruskom Krsturu igraće se u četvrtak 22. juna.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading