SPUŠTA SE ZAVESA I U ALEKSINCU: Borac na gostovanju želi pobedom da završi uspešnu sezonu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njih će se u narednoj sezoni mnogo očekivati.

SPUŠTA SE ZAVESA I U ALEKSINCU: Borac na gostovanju želi pobedom da završi uspešnu sezonu!

Foto: FK Borac Trnjane

Predstojeći vikend donosi i poslednju takmičarsku rundu u okviru Opštinske lige Aleksinac, ai pored činjenice da rezultatske neizvesnosti nema, jedan od najzanimljivijih duela biće odigran na stadionu žitkovačke Morave.

 

Još od ranije je poznato da je šampionsku titulu i plasman u viši rang takmičenja, Nišavsku okružnu ligu, obezbedila ekipa Poleta iz Vitoševca, ali se smatra da duel između Mladosti 1955 iz Moravca i Borca iz Trnjana predstavlja samo uvertiru u narednu takmičarsku godinu, kada se očekuje da će upravo navedeni rivali voditi i glavnu reč za vrh aleksinačkog opštinskog fudbala.

Na stadion u Žitkovcu stiže ekipa Borca. Trnjanci iza sebe imaju jednu od najuspešnijih sezona u klupskoj istoriji. Odavno ovaj tim nije imao ovako jak igrački kadar, a prema dostupnim informacijama, tokom leta se planira dodatno pojačavanje rostera u cilju obezbeđivanja plasmana u Nišavsku okružnu ligu. Sastav iz Trnjana u predstojeći duel ulazi u dobroj atmosferi pošto su prethodnog vikenda savladali Kraljevo rezultatom 4:1.

Sastav Mladosti 1955 iza sebe ima odličnu polusezonu. Ekipa iz Moravca je tokom prolećnog dela sezone doživela svega jedan poraz (Crvena zvezda Gornji Ljubeš 0:1), uz sedam pobeda i tri remija što ih je dovelo do pete pozicije na tabeli.

Ukoliko se pogledaju rezultati na poslednjih pet ligaških mečeva, može se videti da je sastav Mladosti 1955 u dosta boljoj formi od svog rivala iz Trnjana. Ekipa Borca na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ima tri pobede i po jedan remi i poraz, ali kvalitet i iskustvo sigurno će biti presudni u ovoj utakmici kao i dodatni motiv za pobedom kako bi sezonu završili na pravi način.

Foto: FK Borac Trnjane

Borac uvek ima veliku podršku svojih navijača

 

- Opštinska liga Aleksinac, 26. kolo:

Mladost 1955 (Moravac) - Borac (Trnjane)

Stadion: FK Morava u Žitkovcu

Datum: Nedelja, 18. jun

Početak: 17.30 časova

- Parovi 26. kola Opštinske lige Aleksinac:

Ratar (Gornja Peščanica) - Rudar 2016 (Aleksinački Rudnik)

Škriljac (Bradarac) - Vukašinovac (Vukašinovac)

Rutevac (Rutevac) - Polet (Vitoševac)

Mladost 1955 (Moravac) - Borac (Trnjane)

Kraljevo (Selo Kraljevo) - Crvena zvezda (Gornji Ljubeš)

Jastrebac 2022 (Donje Suhotno) - OFK Sloga (Dobrujvac)

Jedinstvo (Bobovište) - slobodno

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading