VIŠA SILA: Fudbalski spektakl je otkazan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.06.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nestrpljenjem se iščekivalo, ali...

VIŠA SILA: Fudbalski spektakl je otkazan!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

I pored činjenice da nisu uspeli da se izbore za plasman u viši rang takmičenja, iza fudbalera kragujevačkog 21. oktobra je uspešna sezona.

 

Kragujevački žuto-crni u ovosezonsko takmičenja u okviru Druge lige Kragujevca okončali na trećoj poziciji i sedam bodova ih je delilo od plasmana u elitni rang kragujevačkog fudbala. Ekipa 21. oktobra tokom prethodne takmičarske godine ostvarila je 11 pobeda, dva remija i sedam poraza, što je bolje ostvarenje u odnosu na sezonu 2021/22 i čini se da klub ide uzlaznom linijom i da se već narednog proleća može očekivati i napad na verh tabele i plasman u Prvu ligu Kragujevca.

Za kraj uspešne sezone rukovodstvo kragujevačkog sportskog kolektiva odlučilo je da na svom terenu u MZ 21. oktobar organizuje fudbalski spektakl u kojem bi aktuelni sastav žuto-crnih odmerio snagu sa klupskum veteranima. Međutim, do navedenog meča ipak neće doći:

- Zbog lošeg vremena i natopljenosti terena, revijalna utakmica između aktuelnog tima 21. oktobra i veterana, koja je trebala da bude odigrana u subotu 17. juna je odložena. Umesto utakmice, svakako će u prostorijama kluba biti organizovano zajedničko druženje i večera, povodom završetka sezone - stoji u saopštenju kragujevačkog kluba.

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Obilne padavine su onemogućile fudbalski spektakl u KRagujevcu

 

Vremenske neprilike su uticale na otkazivanje spektakla koji će možda biti odigran kao uvod u novu sezonu u kojoj će Kragujevčani zasigurno imati velike ambicije...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading