NASTAVLJA SE! Derbi u Zemunu dobio TREĆE POLUVREME! Klub u SAOPŠTENJU grmi na NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

14.05.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" sa Stare Karaburme su slavili u Gornjoj varoši protiv Zemuna sa 1:0 (1:0) i preuzeli lidersku poziciju Srpske lige "Beograd".

NASTAVLJA SE! Derbi u Zemunu dobio TREĆE POLUVREME! Klub u SAOPŠTENJU grmi na NAJBOLJEG!

Foto: Starsport

Sa nova tri boda četa Sime Krunića stigla je, na tri kola pre kraja trke, korak od povratka u Prvu ligu Srbije zbog boljeg međusobnog skora sa zeleno-plavima.

 

Posle derbija, u kojem je tim sa Karaburme pobedio uprkos tome što je veći deo meča sa igračem manje, oglasio se saopštenjem:

- OFК Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović - stoji na početku teksta u saopštenju "romantičara", gde se dodaje:

Foto: Starsport

Detalj kada Srđan Jovanović isključuje Memovića

- Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFК Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim, Jovanović je u tom duelu video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča. Međutim, videlo se da se OFК Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji.

- Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine - poruka je iz OFK Beograda u zvaničnom saopštenju za javnost.

OFK Beograd u preostala tri kola igra kod kuće protiv surčinskog Jedinstva i BSK-a iz Borče, dok između toga gostuje Studentskom centru.

Sa maksimalnih devet bodova i zvanično će postati novi član Prve lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading