BORAC TRAŽI NASTAVAK SERIJE NA ADI: Ekipi Ravne Gore "gori" pod nogama, tim i dalje nije u sigurnoj zoni!

Autor:

Sport

13.05.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Ostružnice želi nova tri boda na gostovanju.

BORAC TRAŽI NASTAVAK SERIJE NA ADI: Ekipi Ravne Gore "gori" pod nogama, tim i dalje nije u sigurnoj zoni!

Foto: FK Borac Ostružnica

U okviru 22. kola Prve beogradske lige (grupa A) ekipa KFK Ravne Gore ugostiće sastav Borca iz Ostružnice, utakmica se igra u nedelju, 14. maja od 18 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin predstojećeg duela, sastav Ravne Gore se trenutno sa 15 osvojenih bodova nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli, odmah iznad fenjeraša koji ima dva boda manje. Ekipa ove sezone igra u nešto slabijoj formi, a ista je situacija i od starta prolećnog dela prvenstva.

Sastav Ravne gore je na prolećnih osam mečeva zabeležio po jedan trijumf i remi, dok su čak šest puta ostali bez bodova. Gol razlika od nastavka prvenstva je 4:21. Na poslednje četiri ligaške utakmica upisali su isto toliko poraza.

Situacija u kojoj se nalaze nije sjajna, do kraja prvenstva na programu je još pet mečeva i ukoliko ekipa ne popravi formu biće suočena sa mogućom selidbom u niži rang.

Republika

Foto: FSB

Teren na Adi

U nedelju će nasuprot igrača Ravne Gore biti sastav iz Ostružnice koji se trenutno sa 41 bodom pored svog imena nalazi na trećoj poziciji na tabeli. Borac je svoj bodovni saldo obezbedio preko 13 trijumfa i dva remija, dok su u šest mečeva ostali praznih šaka.

Ekipa Borca je ove sezone na deset mečeva van svog stadiona upisala šest trijumfa, jednu podelu bodova i tri poraza. Na poslednjih tri mečeva sa gostovanja su doneli sedam bodova. 

Iz redova Borca su povodom nedeljnog gostovanja poručili:

- Idemo u goste Kraljevskom fudbalskom klubu Ravna Gora koji se nalazi u teškoj situaciji i verujemo da će dati sve od sebe da ostvare pobedu. Mi, posle četiri uzastopne pobede pokušaćemo da nastavimo taj niz i nova tri boda donesemo u Ostružnicu. Nadamo se lepom vremenu i dobroj fudbalskoj predstavi na terenu sportskog centra FSB-a na Adi Ciganliji. 

Prvi duel ova dva tima igran u Ostružnici završen je pobedom Borca rezultatom 4:0.

KFK Ravna Gora - Borac (Ostružnica)

Nedelja, 14. maj od 18.30

Sportski centar na Adi Ciganliji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading