SLOVEN ZA PRSA ISPRED ŽELJE! Stanija: "Idem na stadion da podržim moje Rumljane"! (FOTO)

Autor:

Sport

13.05.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Rumi biti "jako vruće" na tribinama!

SLOVEN ZA PRSA ISPRED ŽELJE! Stanija: "Idem na stadion da podržim moje Rumljane"! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija podržala Sloven

U okviru 26. kola Vojvođanske lige Jug ekipa GFK Slovena iz Rume u derbiju kola, jednim delom i prvenstva ugostiće sastav Železničara iz Inđije, utakmica je zakazana za subotu, 13. maj od 17 časova.

Republika

Današnji derbi na vojvođanskom jugu biće odigran između dva tima koji se nalaze u samom vrhu tabele, Sloven je na prvoj poziciji sa 53 osvojena boda, dok je ekipa Železničara sa jednim bodom manje na drugom mestu u ligi.

Domaćin susreta je svoj bodovni saldo obezbedio uz pomoć 17 trijumfa i samo dva remija, dok su šest puta ostali praznih šaka, gosti su sa druge strane upisali pobedu manje, kao i poraz, ali i dva nerešena ishoda više. 

 

 

Očekuje se veliki broj publike na stadionu u Rumi, a za sve koji nisu u mogućnosti da ovaj derbi isprate uživo, imaće priliku da preko MerkurXtip prenosa odgledaju ceo meč. 

Kada je reč o poslednjih pet ligaških mečeva, sastav Slovena je upisao tri pobede i dva poraza, dok je ekipa Železničara zabeležila četiri trijumfa i jedan remi. Po ovom paramteru gosti u duel ulaze u dosta boljoj formi, ali i domaćinu ne manjka motivacije.

Najpoznatija srpska starleta podržala je crveno-bele u velikom derbiju Vojvodine. Stanija Dobrojević je ovog jutra na svom instagram profilu objavila fotografije u kojima pozira u klupskim majicama Slovena iz Rume. 

Stanija je za naš portal povodom današnjeg derbija i njenog poteza izjavila:

- Ja sam Rumljanka, ponosna sam na moj Sloven, uvek sam uz naše momke, biću i večeras na stadionu da podržim naš klub. Koristim svaki trenutak da preko popularnosti koju sam ja stekla, promovišem i moj klub, iz mog rodnog grada, tako će biti i večeras i nadam se pobedi u meču sa Železničarem!

Ovaj njen gest će sigurno dodatno ohrabriti igrače Slovena da u današnjem derbiju daju sve od sebe i da na terenu "muški poginu" kako bi ostvarili jako bitnu pobedu koja će u nastavku prvenstva dosta uticati na njihove šampionske ambicije.

Prvi duel Slovena i Železničara završen je podelom bodova, rezutlat je glasio 1:1, a tada je domaćin susreta bio ti iz Inđije.

Rezultat ovog derbi susreta će sigurno pratiti i sastav iz Divoša, koji sa 50 osvojenih bodova vreba svoju priliku sa treće pozicije na tabeli. Ekipu Hajduka u ovom kolu očekuje duel pred svojim navijačima sa timom Radničkog iz Šida. 

GFK Sloven (Ruma) - Železničar (Inđija)

Subota, 13. maj od 17 časova

Stadion u Rumi

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading