Derbi 26. kola Vojvođanske lige – grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

13.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GFK Sloven (Ruma) – Železničar (Inđija) (subota, 13. maj, 17:00).

 

Pre derbi susreta između Slovena i Železničara, postavlja se jedno pitanje: da li ćemo gledati meč odluke koji će rešiti pitanje kluba koji ulazi u viši rang? Posle 25 kola, ekipa iz Rume je vodeća i ima bod više od Inđinčana. Na trećem mestu je Hajduk iz Divoša koji za liderom kasni tri boda, a Sloboda iz Donjeg Tovarnika je četvrta sa bodom manje od Hajduka.

 

Pet kola do kraja, sva četiri tima imaju legitimno pravo da se nadaju prvom mestu jer su razlike male, a u opticaju je još puno bodova.

Rumljani su vezali dve pobede bez primljenog gola. Bili su bilji od Mladosti iz Bačkog Jarka sa 2:0, a na gostovanju Indeksu u prošlom kolu, slavili su sa 5:0. Sve ovo je sjajna uvertira pred derbi meč sa Železničarom koji je posle nerešenih 1:1 u Divošu, slavio u prošlom kolu nad Radničkim iz Nove Pazove sa minimalnih 1:0.

Pobedniku ovog duela sve bi bilo mnogo lakše do kraja, ali je jasno da potencijalno nerešen ishod ne odgovara nijednoj od ekipa jer Hajduk ima u najavi lagan posao protiv Šiđana i mogao bi umnogome da zakomplikuje situaciju u samoj završnici šampionata.

U prvom delu sezone, na meču u Inđiji nije bilo pobednika (1:1), a u minule dve sezone Rumljani su vezali četiri trijumfa nad Inđinčanima.

U subotu, 13. maja od 17:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između GFK Sloven iz Rume i Železničara iz Inđije.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading