NEMA LAKIH PROTIVNIKA: Stanković upozorava pred susret sa Timokom!

Autor:

Sport

12.05.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je apsolutni favorit, ali je opreznost neizbežna.

NEMA LAKIH PROTIVNIKA: Stanković upozorava pred susret sa Timokom!

Foto: FK Budućnost Popovac

Sportski centar "Oliver Jevtić" predstojećeg vikenda biće domaćin pravog sportskog spektakla u kojem će domaća Budućnost iz Popovca u okviru 26. kola istočne grupe srpskoligaškog karavana, dočekati zaječarski Timok 1919.

 

Popovčani sigurno igraju najlepši fudbal tokom čitave sezone, nalaze se na trećoj poziciji sa 47 bodova i u ovom momentu daleko su od borbe za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.Ne računajući tri neuspeha koja su zabeležena za "zelenim stolom", ekipa trenera Bobana Stankovića je u duelu protiv paraćinskog SFS Borca (0:1) koji je odigan pre dve nedelje, doživela prvi poraz još od 22. maja 2022. godine.

U poslednjih pet mečeva Popovčani su zabeležili dva trijumfa (Meševo 3:2 i OFK Brzi Brod

3:0), isto toliko remija (GFK Dubočica 1:1 i Timočanin 1:1), kao i jedan poraz (SFS Borac 0:1) i u dobrom raspoloženju dočekuju predstojeći susret.

Sa druge strane ekipa Timoka 1919 nalazi se na pragu ispadanja u zonski fudbalski rang. Forma Zaječaraca je u padu, a u prethodnih pet prvenstvenih duela, savladali su jedino ekipu Meševa rezultatom 2:1, remizirali su sa paraćinskim SFS Borcem (1:1), dok su poraze doživeli u susretima protiv OFK Brzog Broda, GFK Dubočice i pirotskog Radničkog, a interesantno je napomenuti da seu sva tri navedena susreta okončana rezultatom 0:2.

Potpuno je jasno da ukoliko imaju ambiciju da se podno Kraljevice i naredne sezone igra srpskoligaški fudbal, igrači Timoka 1919 u predstojećem susretu moraju da prevaziđu sebe i stignu do bodova koji bi im ostavili kakvu, takvu nadu u opstanak.

Foto: FK Budućnost Popovac

Navijači nestrpljivo očekuju predstojeći duel

 

- Srpska liga Istok, 26. kolo:

Budućnost (Popovac) - Timok 1919 (Zaječar)

Stadion: Sportski centar "Oliver Jevtić"

Datum: Nedelja, 14. maj

Početak: 16.30 časova

Uoči predstojećem meča, svoja očekivanja izneo je trener Budućnosti iz Popovca, Boban Stanković:

- Pred nama je težak meč, jer lakih protivnika nema. Pogotovo se to odnosi na naš stadion gde svi rivali žele da pruže maksimum. Timok je borbena ekipa bez obrzira što iza sebe nemaju zapažene rezultate u aktuelnoj sezoni. To je sastav koji mnogo trči, ima plejadu mladih igrača i svesni smo da neće biti ni malo lako. Svakako idemo na pobedu i tri boda i da napravimo dobru uvertitu pred naredni veliki derbi protiv pirotskog Radničkog koji je na programu sledećeg vikenda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading