PROTIVNIK JE VEĆ ZABELEŽIO ISTORIJSKO OSTVARENJE: Mogu li crveno-beli da se upišu zlatnim slovima u anale kluba?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.05.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sladi najteže moguće gostovanje.

PROTIVNIK JE VEĆ ZABELEŽIO ISTORIJSKO OSTVARENJE: Mogu li crveno-beli da se upišu zlatnim slovima u anale kluba?

Foto: FK Jedinstvo Ub

Prva liga Srbije ulazi u svoju završnu fazu kada je u pitanju takmičarska sezona 2022/23. Kada je reč o plej-of fazi, još od ranije je poznato da će ekipe novobeogradskog IMT-a i Železničara iz Pančeva od naredne jeseni biti deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali izuzetno zanimljiva borba vodiće se za pozicije koje vode u baraž za popunu Superlige Srbije.

 

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u ovom momentu zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 50 osvojnih bodova i čini se da u prethodna tri prvenstvena kola nisu remizirali identičnim rezultatom 1:1 u duelima protiv novobeogradskog Radničkog, Inđija Toyo Tires i RFK Grafičarem, mogli bi već sada da razmišljaju o protivniku koji bi im stajao na putu ka upisivanju u klupske anale.

Uoči gostovanja na stadionu u Vojvođanskoj ulici, svoje očekivanje je izneo iskusni tridesetjednogodišni ofanzivni vezni fudbaler, Dejan Milićević:

- Gostujemo ekipi IMT-a koja je u velikom delu prvenstva, ali i u ovom momentu, na prvom mestu na tabeli. Ekipa koja igra odličan fudbal u poslednje dve, tri godine i koja je osiguralaa ulazak u Superligu Srbije za sledeću sezonu. Naravno da i mi imamo svoje ciljeve i adute za sutrašnji meč i sigurno ćemo dati sve od sebe da se kući vratimo sa pozitivnim rezultatom. Imamo još tri utakmice do kraj i normalno je da je ekipa došla do zamora, ali pružićemo svoj maksimum u naredne dve nedelje koliko ima do kraja ovosezonskog takmičenja, kako bi stigli do četvrte pozicije i obezbedili igranje u baražu za plasman u najviši rang takmičenja.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Izjava iskusnog fudbalera

 

- Plej-of Prve lige Srbije, 5. kolo:

IMT (Novi Beograd) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: FK Bežanija

Datum: Subota, 13. maj

Početak: 17 časova

Nakon gostovanja na stadionu pokraj bežanijske crkve, crveno-bele sa Uba očekuje duel protiv sremskomitrovačkog Radničkog na stadionu "Dragan Džajić", a u poslednjoj takmičarskoj rundi gostovaće na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading