JOŠ DVA BODA DELE IH OD SNA: "Traktoristi" u trećoj brzini kroz sremsku ravnicu - istorijsko ostvarenje je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo mnogo dileme u Sremskoj Mitrovici.

JOŠ DVA BODA DELE IH OD SNA: "Traktoristi" u trećoj brzini kroz sremsku ravnicu - istorijsko ostvarenje je na dohvat ruke!

Foto: FK IMT

Fudbaleri novobeogradskog IMT-a stigli su na korak od istorijskog ostvarenja i već poslednjeg dana meseca aprila mogli bi da razreše sve dileme kada je u pitanju plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

U drugoj rundi plej-of faze Prve lige Srbije, lider šampionata je gostovao u Sremskoj Mitrovici ekipi Radničkog, a susret je imao rezultatski značaj i za domaće fudbalere koji traže svoju priliku da se kroz baraž mečeve dokapaju superligaškog karavana.

Već u sedmom minutu susreta gosti stižu do prednosti, a mrežu Miloša Ostojića zatresao je Milan Delević koji je postigao svoj prvi ovosezonski pogodak.

Kako su započeli susret, "traktoristi" su startovali i u drugom poluvremenu. Igrao se peti minut nastavka susreta kada su gosti preko Veljka Kijevčanina duplirali prednost i najavili ostvarenje značajnog trijumfa.

Pet minuta kasnije IMT stiže i do trećeg pogotka, a ovoga puta strelac za Novobeograđena bio je Darko Isailović koji je matirao svog golmana Ostojića.

Do kraja susreta domain je uspeo da stigne do počasnog pogotka. Mrežu traktorista sa bele tačke zatresao je Krsta Đorđević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

- Prva liga Srbije - plej-of, 2. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - IMT (Novi Beograd) 1:3 (0:1)

Stadion: FK Radnički

Sudija: Nikola Đorđević

Strelci: K. Đorđević 89`(11.m); M. Delević 7`, V. Kijevčanin 50`, D. Isailović 55`(a.g.)

Žuti kartoni: R. Protić, D. Isailović, V. Milicanović, A. Đukanović (Radnički); M. Luković, M. Delević, S. Stefanović, L. Luković (IMT)

Radnički (Sremska Mitrovica): Ostojić, S. Ilić (Čarapić), V. Ilić, Isailović, Ivić, V. Petrović (Đukanović), Đ. Petrović, Protić (Milicanović), Ristović (Lukić), Spasojević (Miodragović), Đorđević.

IMT (Novi Beograd): Kojić, Delević (Čarls), Džinović, Glišić, Kijevčanin (Ćirković), Kodžić, M. Luković, Radočaj (L. Luković), Savić (Lukić), Stamenić (Vidić), Stefanović.

Kao što je već rečeno, navedenim trijumfom IMT je stigao na korak i do teoretskog obezbeđivanja plasmana u najviši rang srpskog klupskog fudbala, a priliku za veliki uspeh imaće u nedelju 30. aprila kada dočekuju gradskog rivala RFK Grafičar.

Sa druge strane, sremskomitrovački Radnički će pokušati da važne bodove osvoji u Pančevu gde će se sastati sa još jednim kandidatom za plasman u elitu, ekipom Železničara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading