OVI MOMCI SE MORAJU PODRŽATI: Blokovi svoju fudbalsku priču grade korak, po korak! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispisuju se nove stranice prestoničkog fudbala...

OVI MOMCI SE MORAJU PODRŽATI: Blokovi svoju fudbalsku priču grade korak, po korak! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Zahvaljujući grupi entuzijasta i zaljubljenika u fudbalsku igru, ne tako davno beogradski fudbal postao je bogatiji za novi sportski kolektiv, Fudbalski klub Blokovi sa Novog Beograda.

 

Novoformirani tim od naredne 2023/24 sezone započeće i svoju premijernu borbu za bodove u okviru najnižeg ranga prestoničkom fudbala, Međuopštinske lige Beograd, ali je već sada jasno da samo učešće u takmičenju neće zadovoljiti nikoga u ekipi, već je zasigurno plan da u godinama pred nama klub izgradi svoje sportsko ime i uđe u fudbalsku borbu sa klubovima koji se takmiče u znatno višim rangovima takmičenja. 

U cilju što bolje uigranosti ekipe i pripremi za ono što se očekuje od naredne jeseni, ekipa Blokova je u samo aktuelnoj 2023. godini već odigrala šest prijateljskih mečeva tokom kojih su ostvarene četiri pobede, uz po jedan remi i poraz. Savladane su ekipe Mladog Proletera 4:2, Proletera B 6:5, Borac Ušća 6:3 i Srema iz Jakova 7:5. Klub je remizirao protiv Kelta 1:1, dok je jedini poraz doživeo od Miljakovca rezultatom 0:2.

 

 

Ono što posebno pada u oči, jeste činjenica da susrete ekipe Blokova prati veliko broj pogodaka. Tokom navedenih šest mečeva zabeležena su čak 42 pogotka što jasno dovodi do zaključka da će ekipa i u budućnosti igrati atraktivan fudbal na gol više, a takva igra svakako će privući i navijače kako novobeogradskim blokovima, tako i na kompletnoj opštini, ali i gradu.

 

Posebnu pažnju treba posvetiti prethodno odigranom kontrolnom susretu u kojem je Srem iz Jakova savladan rezultatom 7:5, a tokom susreta posebno su se istakli Uroš Lukić sa tri i Nikola Đurković sa dva postignuta gola, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Bogdan Džanić i Marko Marinković.

Već u nedelju 30. aprila Blokovi će odigrati novi pripremni susret, a protivnik je OFK Lug 2020. Susret se igra na igralištu FK Sava u Bloku 45 sa početkom od 13 časova.

Foto: FK Blokovi Novi Beograd

Sledi novo iskušenje

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading