U RILJCU SE DOMAĆIN PITA: Oslabljeni sastav Jezera bez šansi protiv odličnog Vinogradara!

Autor:

Sport

24.04.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda i najbolja partija domaćeg tima ove sezone.

U RILJCU SE DOMAĆIN PITA: Oslabljeni sastav Jezera bez šansi protiv odličnog Vinogradara!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 27. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara iz Riljca ugostila je sastav Jezera 2017 (Zlatari), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:2.

Republika

Sastav Vinogradara je u ovaj duel ušao sa 11. pozicije na tabeli (24 boda), dok je ekipa Jezera sa skoro duplo više (47) bila na četvrtom mestu. 

Gostujući tim je na stadion u Riljcu došao sa 11 igrača, i to je izgleda uticalo na partiju Jezera na ovom meču, mada to ne umanjuje trud, zalaganje i borbu domaćinu.

Inicijativa domaćih fudbalera rezultirala je golom već u sedmom minutu susreta. Odlično je ubacio Jovan Jovanović loptu iz slobodnog udarca, a nikola Jevtić je sprovodi u mrežu, 1:0. 

Šest minuta kasnije Mladen Radović je opet vadio loptu iz svoje mreže, strelac drugog gola za Vinogradar bio je Aleksa Milićević.

Isti igrač je do kraja prvog poluvremena još jednom zatresao mrežu i time je postavio konačan rezultat posle 45 minuta igre, 3:0.

Posle samo pet minuta igre u nastavku, danas odlični Jovanović je zbog blaže povrede zamenjen, njegovo mesto na terenu zauzeo je Danijel Milutinović.

Pokušavali su gostujući igrači da kreiraju akciju na protivničkoj polovini, ali im to nije polazilo za nogom na ovom susretu.

Do kraja meča viđen je još jedan gol, četvrti na utakmici, treći iz akcije i odlične saradnje veznog reda i napadačke linije.

Nikola Jevtić je u 70. minutu postavio konačan rezultat na 4:0. 

Vinogradar (Riljac) - Jezero 2017 (Zlatari) 4:0 (3:0)

Vinogradar: Damnjanović, Janković, Todorović, Milić, Babović, Radovanović, Milićević, Jovanović (od 50' Milutinović), Jevtić, Mihajlović, Stevanovič

Jezero 2017: Radović, Punoševac, Bogićević, Simić, Bojović (od 1' Al. Zbiljić), Gračak, Trošić, Todorović, An. Zbiljić, Radović, L. Zbiljić

Jevtić i Milićević su sa po dva gola miran, fer i korektan meč rešili u korist Vinogradara, treba napomenuti da je ovo Aleksi Milićeviću 20 pogodak u sezoni.

Ekipa Vinogradara nastavila je sa odličnim partijama ovog proleća, po osvojenim bodovima od nastavka prvenstva se nalaze na drugom mestu, odmah iza trenutnog lidera.

U sledećem kolu Vinogradar gostuje ekipi Ribnika, dok sastav Jezera dočekuje Stari Trstenik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading