KOPAONIK PREKO TOLJEVCA DO PRVOG MESTA: Ekipa Mladosti je dva puta vodila, ali je na kraju golom pred kraj meča ostala praznih šaka!

Autor:

Sport

24.04.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč u Toljevcu.

KOPAONIK PREKO TOLJEVCA DO PRVOG MESTA: Ekipa Mladosti je dva puta vodila, ali je na kraju golom pred kraj meča ostala praznih šaka!

Foto: OFK Kopaonik 1931

U okviru 27. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Mladosti iz Toljevca ugostila je sastav OFK Kopaonika 1931, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Ekipa Mladosti je u ovaj duel ušla sa 12. pozicije i 23 osvojena boda, dok je sastav Kopaonika bio na drugom mestu, sa bodom zaostatka za liderom. 

Po veoma teškom i sparnom vremenu za igru viđena je lavovska borba na obe strane.

Prvi gol viđen je u 32. minutu kada su domaći igrači uspeli da zatresu mrežu tima iz samog vrha tabele. Na povratnu loptu na ivici kaznenog prostora natrčao je Viktor Ćirić nakon čije udarca ona završava iza leđa golmana Nikolića, 1:0 za Mladost.

Radost domaćih navijača je kratko trajala, sedam minuta kasnije Alden Mehmedi je iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara pogodio same rašlje gola, 1:1.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre u kojem glavni sudija Miloš Grujičić nije pokazao nijedan žuti karton.

Na startu drugog dela posle starta nad Avramovićem u kaznenom prostoru Kopaonika, sudija Grujičić pokazuje na belu tačku u korist domaćina. Siguran realizator udarca sa 11 metara bio je Stefan Ćirić, 2:1. 

Posle drugog primljenog gola gosti su krenuli dosta jače na polovini domaćina, ušao je u igru i još jedan napadač, Ivan Čolić.

Upravo je Čolić u 58. minutu izjedančio rezultat glavom posle centaršuta Burgića.

Ređale su se prilike pred golmanom domaćina u nastavku, ali su udarci Đokića, Čolića i Mehmedija odbranjeni.

Pred sam kraj meča, Kovačević je odlično izneo loptu, nakon čega je uposlio Burgića na strani, on je iz prve centrirao, a na drugoj stativi je Milan Danilović smestio loptu u mrežu Građanina, 3:2 za Kopaonik koji po prvi put vodi na susretu.

Mladost (Toljevac) - OFK Kopaonik 1931 2:3 (1:1)

Mladost: Građanin, Nikolić (od 53' Tasić), Tomić, Stanković, Milenković, Avramović, Savić, V. Ćirić, S. Ćirić, Anđelković, Vićić

OFK Kopaonik 1931: Nikolić, Bučić, Knežević, Mitrović, Danilović, Đokić, Vilimonović, Jovanović (od 50' Čolić), Kovačević, Burgić, Mehmedi

Ovom pobedom ekipa OFK Kopaonika 1931 je zauzela prvog mesto na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Veliku Drenovu, ali i uz meč manje u odnosu na nju.

U sledećem kolu OFK Kopaonik dočekuje ekipu Garevine, dok Mladost gostuje Velikoj Drenovi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading