ODLIČNA PARTIJA GAREVINE: Rezervista Pajić doneo sva tri boda protiv ekipe iz samog vrha tabele!

Autor:

Sport

16.04.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su i gosti svoje prilike, ali su domaći igrači bili prisebniji u završnicama.

ODLIČNA PARTIJA GAREVINE: Rezervista Pajić doneo sva tri boda protiv ekipe iz samog vrha tabele!

Foto: FK Garevina

U okviru 25. kola Druge Rasinske okružne lige ekipa Garevine ugostila je sastav Jezera 2017 iz Zlatara. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 35 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za osmu poziciju na tabeli, dok je sastav Jezera sa devet bodova više držao treće mesto.

Na stadionu u Garevini od samog starta domaći igrači su krenuli sa ofanzivnom igrom protiv jednog od favorita za plasman u viši rang.

Nekoliko dobrih prilika pred golom Radovića ubrzo su rezultirale loptom u njegovoj mreži.

Posle solo prodora Nikola Todorović je loptu uputio ka Milanu Kaplareviću koji je smešta u mrežu gostujućeg tima, 1:0.

Do kraja prvog poluvremena beležimo par prilika na obe strane, gosti su možda imali za nijansu bolje situacije za njihov prvi gol na meču, ali promene rezultata nije bilo.

Trgli su se gosti na startu drugog dela, zaigrali su dosta bolje, dok su domaći igrači dosta lošije ušli u nastavak meča.

Igrao se 69. minut kada je posle jednog naizgled bezopasnog napada lopta otišla u korner. Posle udarca iz ugla Aleksandar Marković je uputio udarac ka golmanu Nikoliću, koji po rečima publike ne bi odbranila ni dva golmana, 1:1.

Posegla su oba trenera za izmenama posle izjednačenja, ređale su se prilike pred golovima oba golmana, ali promene rezultata nije bilo sve do pred sam kraj meča.

Igrao se 89. minut kada je posle centaršuta Nikole Tatića odlično reagovao rezervista i njegov imenak Pajić i lopta je završila u mreži Jezera, 2:1.

Republika

Foto: FK Garevina

Nikola Pajić, "džoker" sa klupe i gol vredan sva tri boda

 

Posle samo dva minuta nadoknade glavni sudija Milan Milenković je "svirao" kraj meča nakon čega je usledilo veliko slavlje domaćih pristalica.

Garevina - Jezero 2017 (Zlatari) 2:1 (1:0)

Garevina: Nikolić, Todorović, Toskić (od 71' Pajić), Savović, Petrović, Kaplarević, N. Tatić, M. Tatić, Džamić (od 82' Mijović), Karajović, Mihajlović (od 46' Petković)

Jezero 2017: Radović, Punoševac, Marković, Simić, Stevanović, Spasojević, Tomić, Radović, S. Bogićević (od 69' F. Bogićević), Vučković, Todorović (od 1' Savić (od 69' Radenković))

Ovom pobedom domaći tim je napredovao za jednu mesto i sada je sedmoplasirani sastav u ligi, dok je tim Jezera spao na petu poziciju.

U sledećem kolu koje se igra već u ponedeljak Garevina gostuje ekipi Ribnika, dok sastav Jezera dočekuje Mladost iz Donjeg Katuna

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading