FUD ISPUSTIO PREDNOST U VELIKOM ŠILJEGOVCU: Utakmicu obeležila tri autogola!

Autor:

Sport

14.04.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neiskorišćene izgledne prilike skupo koštale gostujući tim.

FUD ISPUSTIO PREDNOST U VELIKOM ŠILJEGOVCU: Utakmicu obeležila tri autogola!

Foto: FK Jastrebac Veliki Šiljegovac

U okviru 25. kola Prve Rasinske okružne lige ekipa Jastrebca iz Velikog Šiljegovca ugostila je sastav FUD-a iz Brusa. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa 34 osvojena boda, što je bilo dovoljno za deobu šestog mesta na tabeli, dok je ekipa FUD-a sa tri boda više na deobi četvrte pozicije.

Na stadionu sportskog centra Borac u Kruševcu viđen je pravi takmičarski meč između dva tima koji se nalaze u gornjem delu tabele.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, imali su veći posed i učestalo su pokušavali da ugroze gol koji je na ovom susretu branio Nemanja Pešić.

Igrao se deveti minut kada je posle nespretne reakcije Miloša Milutinovića lopta završila i mreži domaćeg tima, 1:0 za FUD.

Mogli su gosti do uvećanja prednosti u par situacija do kraja prvog poluvremena, ali je rezultat ostao nepomenjen.

Odmah na startu nastavka meča Igor Ilić je ušao sa klupe, dok je Milan Miljković "otišao prvi" na tuširanje.

Promašaji gostujućeg tima stigli su na "naplatu" u 56. minutu kada je rezultat na semaforu promenjen na 1:1. Stefan Obradović je "uzvratio" uslugu domaćem timu, drugim autogolom na meču stižemo do izjednačenje.

Samo dva minuta kasnije viđen je i treći autogol na meču, Darko Čaloveić je "savladao" svog golmana, Jovanovića, 2:1 za Jastrebac koji po prvi put vodi na meču.

Do kraja meča gosti su krenuli na sve ili ništa, imali su prilike pre svega Luković i Nikolić, ali promene rezultata nije bilo.

Jastrebac (Veliki Šiljegovac) - FUD (Brus) 2:1 (0:1)

Jastrebac: Pešić, Rajković, Migrić, A. Milenković, A. Milenković, Miljković (od 46' Ilić), Krstić, Milićević (od 56' Mihajlović), Jevgenijević, Ivković (od 83' Kostić), Milutinović

FUD: Jovanović, Čaloveić (od 85' Vuković), Jelić, Rakićević, Nikolić, Pavlović (od 80' N. Obradović), Vračarević, S. Obradović (od 61' Karadžić), Deljanin, Simić (od 61' Zdravković), Luković (od 80' Đorđević)

U sledećem kolu ekipa FUD-a ugostiće sastav Poleta 57 iz Milutovca, dok će Jastrebac gostovati Trudbeniku u Stalaću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading