BORAC SIGURAN NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Odlična igra domaćeg tima krunisana je sa šest golova u mreži protivnika!

Autor:

Sport

12.04.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juriš na prvo mesto se nastavlja.

BORAC SIGURAN NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Odlična igra domaćeg tima krunisana je sa šest golova u mreži protivnika!

Foto: FK Borac Arnajevo

Proteklog vikenda startovao je prolećni deo prvenstva Opštinske lige Barajevo, jedan od nedeljnih duela igran je između OFK Borca iz Arnajeveva i Boždarevca. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:1.

Republika

Domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa deobe druge pozicije na tabeli, sa zaostatkom od tri boda u odnosu na lidera, dok je ekipa Boždarevca poslednjeplasirani tim sa samo dva osvojena boda. 

Od prvog sudijskog zvižduka igralo se otvoreno na obe strane, posle par promašenih prilika pred golmanima oba tima, ekipa gostiju ostaje sa deset igrača u polju.

Nikola Petković je bio na pragu izlaska u situaciju 1 na 1 sa golmanom Blagojevićem, ali je Ivan Jovičić oborio napadača Borca. Glavni sudija na meču, Mihajlo Isailović je gostujućem igraču pokazao direktan crveni karton.

Od tog trenutka na terenu je većim delom "igrao" samo jedan tim. Odolevali su gosti do 31. minuta kada je po prvi put na meču savladan golman Blagojević.

Marko Čadikovski je doveo Borac u vođstvo. Do kraja poluvremena Nikola Petković je duplirao prednost domaćeg tima i to je ujedno bio i konačan rezultat prvog dela igre.

Na startu drugog poluvremena izvršena je po jedna izmena na obe strane.

Pokušavali su gosti da odgovore na visoki presing protivnika, ali im to nije pošlo za rukom, brojčani deficit je dodatno otežavao njihove pokušaje.

U 65. minutu Aleksandar Petrović je povisio na 3:0. Ubrzo je viđena nova promena rezultata, Petković je svojim drugim golom uvećao vođstvo na 4:0.

U poslednjih deset minuta susreta rezervista Veljko Ilić je sa dva gola u razmaku od pet minuta postavio konačan rezultat susreta na 6:0.

Borac (Arnajevo) - Boždarevac 6:0 (2:0)

Borac: Marković, Radovanović (od 84' Lukić), Milojević (od 84' Pendovski), Birčević (od 46' Pantelić), A. Petković, N. Petković, Čadikovski (od 52' Ilić), Petrović (od 84' Gajić), Milovanović, Gligorić, Adamović

Boždarevac: Blagojević, Lazić, N. Gosić, Arsenijević, Nešić, Jovičić, Jovanović, Milovanović (od 46' Milosavljević), Vasić (od 60' G. Gosić), Stevanović, Ivanković

 Iz redova Borca su posle meča poručili:

- Čestitamo našim momcima na pobedi, a gostima na fer i korektnoj igri i želimo im sve najbolje u nastavku prvenstva. Takođe želimo brz oporavak našim igračima Aleksandru Petkoviću i Miloš Milojeviću.

Novim trijumfom ekipa Borca je nastavila trku za prvim mestom koje i dalje drži sastav Beljine sa tri boda više.

U sledećem kolu Borac gostuje ekipi Pinosave, dok sastav Boždarevca dočekuje Minel iz Ripnja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading